Για Λυών πετούσε ένα ζευγάρι Γάλλων σήμερα, Σάββατο 30/9, το μεσημέρι, η ασφάλεια του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» κατά τον συνηθισμένο έλεγχο παρατήρησε όμως κάτι παράξενο στην αγκράφα της ζώνης του άντρα ηλικίας 50 ετών και για αυτόν τον λόγο τον σταμάτησε.
Μέσα στην αγκράφα κρυβόταν τελικά μαχαίρι πριονωτό 8 εκατοστών, το οποίο έγινε αντιληπτό κατά τη διέλευση της ζώνης από το ακτινοσκοπικό μηχάνημα. Αμέσως σήμανε συναγερμός και κλήθηκε η Αστυνομία.
Ο 50χρονος Γάλλος ήταν συνεργάσιμος και μάλιστα είπε πως ήρθε από τη Λυών φορώντας την ίδια ζώνη, ισχυριζόμενος ότι τότε δεν τον σταμάτησε κανένας, διότι σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε δεν είχε γίνει αντιληπτό από τους εργαζόμενους στην ασφάλεια του αεροδρομίου της Λυών.
Η Αστυνομία του αεροδρομίου Ηρακλείου προχώρησε αμέσως σε ερωτήσεις, αλλά πείστηκε πως δεν υπήρχε δόλος, κράτησαν τη ζώνη, αλλά τον ίδιον τον άφησαν να ταξιδέψει για Λυών.
(με πληροφορίες από cretapost. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χωρίς τέλος οι μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη – 32 άτομα αποβιβάστηκαν στα νότια παράλια
- Νέος ΚΟΚ: Πάνω από 14.000 έλεγχοι της Τροχαίας στην Αττική το τριήμερο 12 έως 15 Σεπτεμβρίου
- Λόγια από την Φινλανδία αμφισβητούν το αφήγημα του ΝΑΤΟ που οδηγεί την Ευρώπη σε πόλεμο
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού – Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί
- Ο Μητσοτάκης συνεχάρη τον Βασίλη Σπανούλη
- Κικίλιας για μεταναστευτικό: «Καθημερινή μάχη των λιμενικών στα θαλάσσια σύνορά μας»
- Oreshnik: Μία ρωσική… υπενθύμιση στους Δυτικούς που θέλουν πόλεμο, video
- Συγχαρητήρια ανάρτηση του πρωθυπουργού για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου από τον Εμμανουήλ Καραλή
- Κόντεψε να… αυτοπυρποληθεί για τις ανάγκες «βίντεο κλιπ», video
- Ιταλός ΥΠΑΜ: «Δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ενδεχόμενη ρωσική επίθεση»
Κύρια Θέματα

















