Η αεροδιακομιδή έγινε χθες το μεσημέρι με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Αγχιάλου Βόλου, από τη Στουτγκάρδη.
Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Κατερίνης όπου νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Σε διάστημα μιας εβδομάδας αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου και θα παραμείνει.
Η 50χρονη που κατάγεται από την Κατερίνη υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από επτά χρόνια. Η οικογένειά της στην προσπάθειά της να την φέρει στη Ελλάδα ζήτησε τη βοήθεια του δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης την υποδέχθηκε στο νοσοκομείο της πόλης μαζί με τον διοικητή και την οικογένειά της.
Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Ντούμος στάθηκε στην γραφειοκρατία που έπρεπε να υπερνικηθεί και ευχαρίστησε τους υπουργούς Υγείας και Εξωτερικών για τη βοήθειά τους.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπερπανσέληνος Δεκεμβρίου: Αύριο θα φωτίσει τον νυχτερινό ουρανό το «Ψυχρό Φεγγάρι»
- Το “Stranger Things” σπάει ρεκόρ στο Netflix – 59,6 εκατομμύρια θεάσεις τις πέντε πρώτες ημέρες προβολής
- Η αντίδραση του Μεντβέντεφ στην «κατάργηση του Συμβουλίου Ρωσίας-ΝΑΤΟ»
- «Το Συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ρωσίας δεν υφίσταται πλέον»! Η ανάρτηση του πολωνικού ΥΠΕΞ
- Το πιο λαμπερό τραμ της Ευρώπης φόρεσε τα γιορτινά του και κυκλοφορεί στην Αθήνα, vid
- e-ΕΦΚΑ: Με τα Ψηφιακά ΚΕΠΑ, εισάγεται μια νέα εποχή για την πιστοποίηση αναπηρίας στην Ελλάδα
- Το κοντοσούβλι στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας του Taste Atlas με τα καλύτερα ελληνικά φαγητά
- Τι δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις σε δεξαμενόπλοια που συνδέονται με την Ρωσία
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από αύριο Πέμπτη – Δείτε χάρτες με την πορεία της κακοκαιρίας
- Απίστευτο! Αρκούδα σκαρφάλωσε σε κολώνα ηλεκτροδότησης στην Αριζόνα – Πώς την έσωσε ο τεχνικός δικτύου, vid









