Στιγμές τρόμου έζησε μία 26χρονη χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν δύο κακοποιοί μπήκαν στο διαμέρισμά της, την ακινητοποίησαν, άρπαξαν το κινητό της τηλέφωνο, αναζητώντας αντικείμενα αξίας.
Η νεαρή γυναίκα κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια, ενώ στο σημείο βρίσκονταν δύο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που είχαν ειδοποιηθεί νωρίτερα με κλήση στο “100” για ύποπτα άτομα και συνέλαβαν τους δράστες, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 42χρονο και 39χρονο, οι οποίοι – επιπλέον – επιχείρησαν να τραυματίσουν τους αστυνομικούς με σύριγγες που κατείχαν. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ένας εκ των αστυνομικών τραυματίστηκε κατά την ακινητοποίησή τους και μεταφέρθηκε για την παροχή των πρώτων βοηθειών στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και εξύβριση, με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα πρωτοδικών.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νίκος Ανδρουλάκης:«Στις κάλπες ξεβολεύουμε την διαφθορά, την ατιμωρησία και την αλαζονεία της Ν.Δ.»
- Επίθεση Ομπάμα κατά Τραμπ: Βρισκόμαστε σε ένα αρκετά ζοφερό σημείο
- Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για της συνθήκες του μακελειού με 2 νεκρούς και τέσσερις τραυματίες στα Βορίζια
- Κ. Τσουκαλάς: «Οι αγρότες δεν έχουν πια να περιμένουν τίποτα από τον κ. Μητσοτάκη
- «Ο φιλικός σας γείτονας Γιάννης»: Τί είπε ο Αντετοκούνμπο για το μαυρισμένο μάτι!(vid)
- Κίνηση απελπισίας του Ουκρανονάτο με αμερικανικά ελικόπτερα! Τους καθάρισαν ρωσικά drones – Video
- Επίθεση με βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια-Έγιναν δύο συλλήψεις
- Ξεπερνάει τα 300 εκατ. ευρώ το κέρδος σε ετήσια βάση από τη λειτουργία του Gov.gr
- Στις κάλπες 30 Νοεμβρίου 2025 οι 24.694 δικηγόροι της Αθήνας για νέο πρόεδρο και ΔΣ
- Στο 12ο ετήσιο μνημόσυνο του Γλαύκου Κληρίδη στη Λευκωσία σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης









