• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αδιάφοροι απέναντι στην «βιολογική επίθεση» – Μαζικά στα πάρκα οι Πατρινοί – Στην Αττική τα κλείνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιάφοροι απέναντι στην «βιολογική επίθεση» – Μαζικά στα πάρκα οι Πατρινοί – Στην Αττική τα κλείνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κρίσιμες ώρες για τον ιό - Δεν πρέπει να γίνουμε Ιταλία

Η περιφέρεια Αττικής προκειμένου να περιορίσει τη συνάθροιση κοινού ως πρόσθετο μέτρο προφύλαξης κατά της μετάδοσης του ιού, με εντολή του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη προς τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δημόπουλο, προχώρησε στο κλείσιμο των πάρκων και αλσών του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, δηλαδή του Πεδίου του Άρεως, του άλσους Φινόπουλου και του Αττικού άλσους.

Η Δημοτική Αρχή Πατρών, απευθύνει έκκληση στους δημότες της Πάτρας, να ακολουθούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό που έχουν ανακοινωθεί και τις προτροπές των επιστημόνων.

Συγκεκριμένα, απευθύνει έκκληση στους δημότες όλων των ηλικιών, να μην βγαίνουν για βόλτα, πεζοπορία ή γυμναστική στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου και κυρίως στο Νότιο Πάρκο, στον Κόκκινο Μύλο και στην Πλαζ, παρά μόνο αν είναι μόνοι τους και σε ασφαλή απόσταση τριών μέτρων ο ένας από τον άλλον.

Ωστόσο, οι πολίτες δείχνουν να αγνοούν την σημαντικότητα της κατάστασης και ζητούν επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας, καθώς αρνούνται να προστατευτούν μόνοι τους από την «βιολογική επίθεση» που δέχεται η πατρίδα μας από τον ιό.

Αν από μόνοι μας προσέξουμε κανείς δεν θα βρει «πάτημα» να προωθήσει μέτρα απόλυτης καραντίνας.