Αδερφός 15χρονου: Παρασκευή εμβόλιο, Δευτέρα ΠΕΘΑΝΕ! Θρήνος στην Αρκαδία, με λυγμούς μιλούν συγγενείς του! vid

Τον φώναζαν «λιοντάρι»! Αιχμές για το πόρισμα – Προσπαθούν να μειώσουν το θέμα ΜΜΕ και γυρολόγοι

Συγγενείς αλλά και φίλοι του άτυχου 15χρονου, ήρθαν να πουν το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του χωριού Μαντέικα Αρκαδίας, το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου.

Το παιδί πέθανε την Δευτέρα το πρωί, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά θλίψη σε όλη την Ελλάδα, αλλά και προβληματισμό, καθώς δύο μέρες πριν είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου για τον COVID.

Συγχωριανοί και ο αδελφός του άτυχου Ηλία, μίλησαν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό  για τον χαρακτήρα του παιδιού, τονίζοντας ότι ήταν απόλυτα υγιές και δραστήριο, ενώ όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που θα αποσαφηνίσουν την αιτία του θανάτου καθώς ο 15χρονος, είχε κάνει, όπως προαναφέρθηκε, το εμβόλιο.

Ο αδερφός του αφήνει αιχμές για το πόρισμα και λέει πως ο αδερφός του ήταν γεροδεμένος και φουλ υγιής, περιγράφοντας τις τελευταίες του στιγμές!

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ!

Στο παρακάτω βίντεο μιλάνε και άλλοι συγγενείς με δάκρυα στα μάτια!

Ο άτυχος νεαρός προερχόταν από μια πολυμελή, φτωχή οικογένεια που ασχολείται με την κτηνοτροφία στο μικρό χωριό της ορεινής Αρκαδίας.

Η οικογένεια αποτελείται από τρία κορίτσια και δύο αγόρια. Το ένα παιδί της οικογένειας μένει και εργάζεται εκτός του χωριού ενώ τα υπόλοιπα έμεναν μαζί με τους γονείς.

Ο άτυχος 15χρονος, βοηθούσε στις αγροτικές δουλειές ενώ οι χωριανοί τον χαρακτήριζαν ως ”λιοντάρι” εννοώντας ότι ήταν δραστήριος και υγιής.

ΠΗΓΗ πληροφοριών: ΑΡΚΑΔΙΑLIVE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί