Αχιλλέας Μπέος: Έξαλλος στο πλοίο της γραμμής από Σκιάθο για Βόλο – «Αίσχος αυτό που έγινε. Η ψηφιακή επανάσταση μας έλειπε»

Ο Αχιλλέας Μπέος μπήκε στο πλοίο και όταν έφτασε στο Βόλο προχώρησε σε καταγγελία. Πως περιγράφει ο δήμαρχος τις εικόνες που είδε.

Τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια δρομολογίου επιβατικού πλοίου από τη Σκιάθο στον Βόλο κατήγγειλε στις Αρχές και δημοσίως με δήλωση του ο Δημαρχος Βολου Αχιλλεας Μπέος. Όπως αναφέρει στην καταγγελία που δημοσιεύει το thenewspaper.gr: «Συνθήκες απαράδεκτες, που θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα, βίωσαν σήμερα οι ατυχείς επιβάτες, μεταξύ τους κι εγώ, του Skiathos Express που ταξίδεψαν από Σκιάθο για Βόλο.

Λόγω και της βροχής οι συνθήκες ιδιαίτερα στους κλειστούς χώρους του πλοίου έκαναν τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του covid να φαντάζουν κακόγουστο αστείο. Τώρα αν μιλήσω για υπεράριθμους επιβάτες, προκειμένου να διασφαλιστεί η υπερκερδοφορία της πλοιοκτήτριας εταιρείας, θα φανεί ως πλεονασμός.

Περιμένω με ενδιαφέρον την καταμέτρηση που υποτίθεται ότι έκαναν οι Λιμενικοί, μετά από καταγγελίες, μεταξύ των οποίων και δική μου. Αν και μου έδωσαν την εντύπωση ότι ή δεν έβλεπαν και πολύ καλά ή ότι έχουν μια αδυναμία στο μέτρημα. Τέλος πάντων.

Αν και η απορία θα υπάρχει πάντα. Δηλαδή αφού η έκδοση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, προς τι η όποια καταμέτρηση; Ή δεν έχουν εμπιστοσύνη στο σύστημα και υποψιάζονται ότι κάτι άλλο, τουλάχιστον παράδοξο, συμβαίνει;

Ο νέος υπουργός Τουρισμού και ο υπουργός Ναυτιλίας, αν μπορούν, ας κοιτάξουν να βελτιώσουν αυτό το αίσχος. Πολίτες ταξιδεύουν, πληρώνοντας μάλιστα και προκλητικά ακριβό εισιτήριο, και όχι εμπορεύματα και ζώα. Η Ελλάδα του 2021 δεν μπορεί να θυμίζει χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Η ψηφιακή επανάσταση μας έλειπε…»

(newsit)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί