Απαγχονισμένος βρέθηκε ένας 57χρονος το απόγευμα της Τρίτης (18/10) στον Λόφο Πιερίας.
Τον άνδρα εντόπισε συγγενικό του πρόσωπο σε αμπελώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας και ο άνδρας θέλησε να δώσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του.
Προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν ο 57χρονος άφησε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, καθώς και τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση ενώ προανάκριση για το περιστατικό, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes πάντως, πριν από διάστημα περίπου εφτά χρόνων, ο κουμπάρος του θύματος είχε αυτοκτονήσει σε κοντινό σημείο από αυτό που βρέθηκε σήμερα απαγχονισμένος ο 57χρονος.
grtimes/ pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ερντογάν για τον πύραυλο που εκτοξεύτηκε από το Ιράν: «Προειδοποιούμε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό»
- ΗΠΑ: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ – Θα δικαστεί στις 4 Μαΐου
- Ο Τραμπ απομάκρυνε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας, Κρίστι Νόεμ – Θα αναλάβει άλλο πόστο
- Το φυσικό αέριο έφτασε και στην Άμφισσα – Ολοκληρώνεται ο κύκλος των συγχρηματοδοτούμενων έργων στη Στ. Ελλάδα
- Σημαντικές δηλώσεις από το Ιράν για την συνέχεια και τα Στενά του Ορμούζ
- Στη φυλακή ο 38χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο της συντρόφου του στον Κολωνό: «Δηλώνω αθώος – Πέθανε λόγω ηπατικής νόσου»
- Σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, 22χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
- Ο Μακρόν συζητά “για να μην συρθεί σε πόλεμο ο Λίβανος”
- Φινλανδία: Απόφαση άρσης απαγόρευσης εγκατάστασης πυρηνικών όπλων εν καιρώ πολέμου
- Πώς η βελτίωση της ευελιξίας αεροσκαφών και UAV «περνάει» μέσα από τα γεράκια, σύμφωνα με ερευνητές









