Σε θάλαμο νοσηλείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης «τρύπωσε» 44χρονος κι έκλεψε, χθες τα ξημερώματα, πορτοφόλι με χρήματα κι ένα κινητό τηλέφωνο από δύο νοσηλευόμενες γυναίκες.
Οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από υπάλληλο φύλαξης του νοσηλευτικού ιδρύματος που ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Ο 44χρονος συνελήφθη επί τόπου και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στις νόμιμες κατόχους του.
Ο ίδιος παραπέμφθηκε την ίδια μέρα να δικαστεί στο αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση. Καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση για άλλη κλοπή, το δικαστήριο δεν ανέστειλε την ποινή, ούτε τη μετέτρεψε, αλλά αποφάσισε την έκτισή της.
«Δεν κατάλαβα πώς μπήκα στον θάλαμο», είπε στην απολογία του, ενώ ανέφερε ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο επειδή ένιωθε πόνο στο πόδι του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo: eurokinissi-motionteam
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βρετανία: Σύλληψη 4 υπόπτων που φέρονται να κατασκόπευαν Εβραίους για λογαριασμό του Ιράν
- Δένδιας: Η Ελλάδα θα βοηθήσει στην αντιβαλλιστική προστασία της Βουλγαρίας
- Θεσσαλία: Ξεκινούν οι αιτήσεις επιχειρήσεων για το πιλοτικό πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας στον κτηνοτροφικό κλάδο
- Ινδικό κρατίδιο απαγόρευσε τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε χρήστες κάτω των 16 ετών
- Βηρυτός: Ισραηλινά πλήγματα “μεγάλης κλίμακας” στην διάρκεια της νύχτας κατά της Χεζμπολάχ
- Άπαιχτοι! Όταν οι σκύλοι ξυπνάνε από την…αναισθησία, vid
- ΥΠΕΞ Κύπρου: Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν αποτελεί στόχο επιθέσεων
- Σκρέκας: Η στήριξη της περιφέρειας αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης
- Ύμνοι για την Σκόπελο: Θα προβάλλεται «στον αέρα» στη διάρκεια διεθνών πτήσεων
- «Φουντώνει» η κόντρα Ουγγαρίας-Ουκρανίας! Τι αποφάσισε ο Όρμπαν









