25η Μαρτίου: Τι ώρα αρχίζει η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα

Τι ώρα θα ξεκινήσει η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου 2024. Στη Θεσσαλονίκη η μαθητική παρέλαση.Και φέτος, η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου θα λάβει χώρα στην Αθήνα. Αναμένονται οι ανακοινώσεις για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την ερχόμενη Δευτέρα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα θα ξεκινήσει περίπου στις 11 το πρωί, παρουσία της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας.

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση αλλά και άλλες εκδηλώσεις, με το πρόγραμμα να έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη, ώρα 11:30 θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού από τον εκπρόσωπο του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, τον εκπρόσωπο του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτές, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γενικούς Προξένους, τον Στρατηγό Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού, Πρυτάνεις, την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος, τον Κεντρικό Λιμενάρχη Θεσσαλονίκης, τους Προέδρους Ενώσεων Αποστράτων, τους Προέδρους Αντιστασιακών και Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και λοιπών εκπροσώπων Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. που επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι.

Λίγο αργότερα, στις 12:15, θα ξεκινήσει η παρέλαση μαθητικών, πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στην Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου με κατάληξη τον Λευκό Πύργο.

(με πληροφορίες από ieidiseis. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί