12 ανήλικοι δικάστηκαν για ομαδικό βιασμό 12χονου… Ένοχα κρίθηκαν οχτώ αγόρια – Είχαν καταγράψει σε βίντεο την πράξη τους

Η βία μεταξύ ανηλίκων γιγαντώνεται ενώ η φύση και η σοβαρότητα των εγκλημάτων που τελούνται προκαλούν σοκ.

Οκτώ αγόρια καταδικάστηκαν από το Τριμελές Δικαστήριο Ανήλικων για την υπόθεση του αποτρόπαιου ομαδικού βιασμού 15χρονου αγοριού στο Ίλιον, στα τέλη του 2022.

Το δικαστήριο κήρυξε αθώα τα τέσσερα κορίτσια που δικάστηκαν με τους συνομηλίκους τους για την υπόθεση του συμμαθητή τους.

   Έπειτα από κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάσεις το Τριμελές Δικαστήριο Ανήλικων ανακοίνωσε, χθες το βράδυ, την ετυμηγορία του για τους 12 ανηλίκους που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του 15 χρόνου τουλάχιστον δύο φορές μέσα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον.

   Το δικαστήριο αθώωσε τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια που δικάστηκαν για την υπόθεση και έκρινε ένοχα τα 8 αγόρια για αδικήματα που αφορούν βιασμό, αυτουργία σε βιασμό και πορνογραφία. 

   Στους τρεις από τους καταδικασθέντες μαθητές επιβλήθηκε ποινή τριών ετών σε περιορισμό με αναστολή και στους υπολοίπους πέντε επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα.

   Οι ανήλικοι καταδικασθέντες από την αρχή αρνούνται την αγριότητα των πράξεων τους και ισχυρίζονται πως όσα βίωσε ο συνομήλικος συμμαθητής τους ,τα οποία κατέγραψαν σε βίντεο που διακίνησαν εντός της σχολικής κοινότητας, ήταν απλά “ερωτικοί πειραματισμοί” .

(με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί