Κουτσούμπας: Επισκέφθηκε την ελληνική συνοικία στην Αστόρια

 Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο πλαίσιο της επίσκεψης του στις ΗΠΑ επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού στην Αστόρια

Στην αντιπροσωπεία του κόμματος συμμετέχουν ακόμη ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος και ο Κώστας Γουλιάμος, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

      Την αντιπροσωπεία του κόμματος υποδέχτηκαν εκ μέρους του Κέντρου ο πρόεδρος Ηρακλής Κρεμμύδας, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μπεργιελές, τα μέλη του ΔΣ Θανάσης Τζουβέλης, Κώστας Λουρδάς, Noreen Nelson οι οποίοι και την ενημέρωσαν για την «πολύ σημαντική δράση του Κέντρου, μια πραγματική νησίδα πολιτισμού και κέντρο αναφοράς για την ομογένεια στην καρδιά της Αστόρια. Για πάνω από 50 χρόνια το Κέντρο ανεβάζει θεατρικές παραστάσεις, παραχωρώντας μάλιστα και τη θεατρική αίθουσα του σε άλλους συλλόγους που αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλο πρόβλημα εύρεσης χώρων, φιλοξενεί μια πλούσια βιβλιοθήκη, διοργανώνει συναυλίες, οργανώνει μαθήματα, ως και θεάτρου σκιών».

  Στη συνέχεια ο Δ. Κουτσούμπας επισκέφθηκε την ελληνική συνοικία της Ν. Υόρκης, στην Αστόρια. Είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην ιστορική συνοικία και στα ελληνικά μαγαζιά στην περιοχή, να συνομιλήσει με Έλληνες της διασποράς οι οποίοι τον υποδέχτηκαν θερμά, τον ξενάγησαν στις επιχειρήσεις και τους χώρους τους και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τις επερχόμενες εκλογές, ενώ και ο Δ. Κουτσούμπας τους ευχήθηκε να έχουν δύναμη και επιτυχίες.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί