ΖΑΡΙΑ – Παιχνίδι δαιμονικό ή αθώο ;;;

Το τυχερό παιχνίδι κύβος ή κύβοι, σήμερα αποκαλούμενο ζάρια, ήταν γνωστό από τους αρχαιότατους χρόνους στον ελλαδικό χώρο και παίζονταν κυρίως από άνδρες.

 Το παίγνιο αυτό παιζόταν με ρίψη δύο ή τριών κύβων. Η καλύτερη βολή , η “ευολώτατη”, ονομαζόταν “Αφροδίτη” και ήταν οι τρεις εξάδες ή εξάρες, όπως λέγονται σήμερα.
 ΠΡΟΣΕΞΤΕ !!!!  Η καλύτερη βολή ήταν να φέρει κάποιος τρία εξάρια…… 666, δηλαδή τον αριθμό του Θηρίου !!! Σύμπτωση ;;; 

Η καλύτερη βολή, όπως είπαμε, ονομαζόταν Αφροδίτη. Ο πλανήτης Αφροδίτη αποκαλείται αλλιώς, “πρωϊνό άστρο” ή “αυγερινός”. Στα αγγλικά μεταφρασμένο “Morning Star”. Όμως η λατινική λέξη για το “Morning Star” είναι η λέξη “Lucifer”, το όνομα του διαβόλου δηλαδή !!

Οπότε με λίγα λόγια, η καλύτερη βολή στα ζάρια είναι η βολή Lucifer – Σατανάς, ήτοι 666 !!! Μπορεί όλα αυτά να είναι συμπτώσεις, αλλά να ξέρετε πολλές συμπτώσεις μαζί παύουν να είναι τυχαίες και από ένα σημείο και μετά γίνονται αποδείξεις.

Δίνω απλά τροφή για σκέψη……

 Ajax Dragonkiller

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.