Θα αντέξει η Χίλαρι Κλίντον μέχρι τις εκλογές;

Η σωματική και ψυχολογική ακεραιότητα της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.

 

Όπως είναι πλέον γνωστό, η Ιεζαβέλ Χίλαρι Νταϊάν Ροντάμ Κλίντον ή πιο απλά Χίλαρι Κλίντον, είναι η εκλεκτή της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Κλίντον επιλέχτηκε για αυτή τη θέση, λόγω του αδίστακτου χαρακτήρα της και της απόλυτης προθυμίας της να υλοποιήσει τα σχέδια των αφεντικών της και να φέρει την παγκόσμια χούντα που τόσο ονειρεύονται.

Το τελευταίο διάστημα όμως, τα πράγματα φαίνεται να δυσκολεύουν για την Χίλαρι και τα αφεντικά της. Τα νέα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται σαν πρώην Υπουργός Εξωτερικών, στοιβάζονται πάνω στα παλιά, στα οποία συμμετείχε πολλές φορές και ο σύζυγός της και πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και γίνονται όλο και πιο συχνά, θέμα συζήτησης στα κανάλια. Επίσης, έχει τον εκλεκτό της Παλιάς Τάξης και βασικό αντίπαλο στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ, να αντεπιτίθεται σκληρά και να κάνει τη ζωή δύσκολη για την Νέα Τάξη, μέσα στην έδρα της.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η σωματική κατάσταση της Χίλαρι φαίνεται να επιδεινώνεται με γρήγορους ρυθμούς. Διάφορα βίντεο και φωτογραφίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα, δείχνουν την Κλίντον να βήχει συνέχεια έντονα, να έχει περίεργα σημάδια στη γλώσσα και κυριολεκτικά να μην μπορεί να κρατηθεί στα πόδια της, αφού για να ανεβεί μερικά σκαλιά χρειάζεται την βοήθεια των γύρω της.

Ο άσχημος βήχας και η ξεκάθαρη αδυναμία δείχνουν πως το σώμα της υπολειτουργεί. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το σώμα της που έχει πρόβλημα. Κάποια πρόσφατα βίντεο δείχνουν την Χίλαρι να μπερδεύει και να χάνει τα λόγια της εν μέσω ομιλιών μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους, να βγάζει περίεργους ήχους και να κάνει σπαστικές κινήσεις, που θυμίζουν επιληπτικές κρίσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=MVE8dPHIj7k

 Τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης κρύβουν την αλήθεια για την υγεία της με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε να κρατήσουν ζωντανή την ψευδαίσθηση πως η Χίλαρι είναι ο ικανότερος υποψήφιος για τον ρόλο του «πλανητάρχη». Εκτός από την στήριξη των ΜΜΕ, η Κλίντον έχει την υποστήριξη πολλών πολιτικών προσώπων, συμπεριλαμβανομένου του πρώην αντιπάλου της, Μπέρνι Σάντερς.

Ο εβραϊκής καταγωγής Σάντερς δήλωνε ορκισμένος εχθρός της Χίλαρι, μέχρι να χάσει την υποψηφιότητα για την προεδρία. Μετά την ήττα του, βγήκε δημόσια και είπε ότι θα ψηφίσει την Χίλαρι, για να μην εκλεγεί ο Τραμπ, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να μετατρέψει τους υποστηρικτές του σε υποψήφιους ψηφοφόρους της Κλίντον. Το σχέδιο αυτό μάλλον απέτυχε, αφού πολλοί από τους πρώην οπαδούς του Σάντερς δηλώνουν ότι προτιμούν να στηρίξουν τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα στην τελική μάχη εναντίον της «αχώνευτης» Χίλαρι.

Στην «μπλε γωνία» της Κλίντον βρίσκεται και ο τωρινός πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και όπως λέει, ο Τραμπ δεν είναι κατάλληλος για τη θέση του προέδρου, λόγω της ρατσιστικής, σεξιστικής, μισογυνιστικής και φασιστικής ρητορικής του. Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται να παραβλέπει την κατάσταση της Χίλαρι Κλίντον. Πως μπορεί κάποιος με προβλήματα που αφορούν όχι μόνο την σωματική, αλλά και την ψυχική του υγεία, να είναι ικανός να αναλάβει την προεδρία του ισχυρότερου(;) κράτους του κόσμου; Πως θα αντέξει την μεγάλη πίεση και το άγχος που χρειάζεται να αντιμετωπίσει ο κάθε προσωρινός κάτοικος του Λευκού Οίκου; Όχι πως οι προηγούμενοι πρόεδροι ήταν λαμπρά παραδείγματα πολιτικού ηγέτη, αλλά το να βάζεις έναν ξεκάθαρα άρρωστο – εν σώματι και νου – άνθρωπο σε τόσο σημαντική θέση, μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο, γελοίο.

Οι φανατικοί οπαδοί της Χίλαρι όμως, δεν πτοούνται. Εξακολουθούν να την βλέπουν σαν θεά σε σχέση με τον «κακό» Τραμπ και είναι έτοιμοι να διαλύσουν τα πάντα, πριν δούνε το είδωλό τους να πέφτει. Αυτοί οι άνθρωποι καλούνται να ψηφίσουν ίσως στις πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και να αναδείξουν έναν ηγέτη που υποτίθεται ότι θα μπορεί να χειριστεί την ευαίσθητη, αλλά και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί όχι τόσο στην Αμερική, όσο στην παγκόσμια σκακιέρα. Είναι άξιο απορίας το τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος σε θέση εξουσίας, με προβλήματα υγείας σαν της Χίλαρι. Αν σκεφτούμε ότι μόλις πριν 8 χρόνια η Κλίντον δήλωσε ότι αν γίνει πρόεδρος, θα επιτεθεί στο Ιράν και θα φέρει την καταστροφή, τότε μπορούμε να φανταστούμε τι περιμένει την ανθρωπότητα σε έναν κόσμο του σήμερα, όπου οι δύο αντίπαλες δυνάμεις, Ρωσία και ΗΠΑ, είναι στα μαχαίρια και είναι έτοιμες να βάλουν φωτιά σε όλο τον κόσμο.

Το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις πιθανές εκδοχές:

Α) εκλογή Χίλαρι Κλίντον

Β) εκλογή Ντόναλντ Τραμπ

Γ) κάποιο εντελώς απρόοπτο γεγονός

Αν λάβουμε υπόψη ότι στην Αμερική ακούγεται αρκετά συχνά η πιθανότητα της ακύρωσης των φετινών προεδρικών εκλογών, τότε η τρίτη εκδοχή αυξάνει επικίνδυνα τις πιθανότητές της. Σε λιγότερο από τρεις μήνες, τα δεδομένα με τα οποία ο κόσμος έχει συνηθίσει να ζει ενδέχεται να αλλάξουν ριζικά και το αποτέλεσμα των κρίσιμων εκλογών μπορεί να μετατρέψει την εύφλεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πλανήτης σε εκρηκτική.

 Mr. Fantastic

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu