Τα Πράγματα που αξίζουν πραγματικά

Δεν είναι ψέμα, πολλές φορές μας αδικούνε και μας φέρονται απαίσια.

Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν λόγω της άσχημης συμπεριφοράς των άλλων. Υπάρχει κακία σε αυτό το κόσμο το δίχως άλλο, υπάρχει όμως και η ελπίδα ότι τα πράγματα μια μέρα θα γίνουν πιο φωτεινά. Οι άρχοντες αυτού του κόσμου προσπαθούν να σε κάνουν να φερθείς εχθρικά σε αυτούς που σου φέρονται εχθρικά ή σε αυτούς που φέρονται εχθρικά σε κάποιους που αγαπάς.

Ενώ όταν παίρνεις εκδίκηση, στην αρχή νιώθεις δυνατός και ευχαριστημένος με τον εαυτό σου, μετά από κάποιο διάστημα κάτι αρχίζει να σε τρώει μέσα σου, να μην νιώθεις καλά, χωρίς να ξέρεις ακριβώς το γιατί. Το θέμα είναι ότι εσύ σαν ψυχή δεν θέλεις να κάνεις κακό και για αυτό όταν το κάνεις λόγο των περιστάσεων, νιώθεις ένα κενό, σαν κάτι να μην σε συμπληρώνει σαν προσωπικότητα, αν θέλεις. Δώσε αγάπη σε όλους και ας μην πάρεις, κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό. Εάν έρθεις σε επαφή με κάποιο άκρως σατανικό άτομο και δεν σου βγαίνει ρε παιδί μου, να δώσεις αγάπη, απλά απομακρύνσου γρήγορα από αυτό το άτομο. Μην ψάχνεις λύση στην οργή, μην ψάχνεις να βρείς νόημα στα πολλά. Τα πράγματα που αξίζουν πραγματικά είναι μια αγκαλιά, ένα φιλί, μια καλή κουβέντα, ένα ευχαριστώ.

Καλά Χριστούγεννα και να θυμάσαι, ότι δύναμη και να έχεις σωματική ή ψυχική να μην την χρησιμοποιήσεις εναντίον των εχθρών σου, γιατί τότε θα γίνεις αυτό που ορκίστηκες να πολεμήσεις και αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις και το ξέρεις.

Ιησούς Χριστός Νικά!

ΑΛΕ ΙΣΚΑΝΤΑΡ [email protected]