Πόση ξεφτίλα πια;;

Ο άνθρωπος πλέον έχει χάσει το μέτρο της ηθικής. Δεν ξέρει που τελειώνει η πρόκληση και που αρχίζει ο εξευτελισμός.

 

 Είναι τόσο έντονος ο πόθος της Νέας Τάξης να προωθήσει την αγαπημένη της υπηρέτρια, Χίλαρυ Κλίντον, στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, που επιστρατεύει όλες τις εκπαιδευμένες σκλάβες, οι οποίες προωθούν την ασύδοτη ιδεολογία της μέσα από το star system, στον αγώνα για την υποστήριξη της υποψηφίας προέδρου.

Με τη διαφορά όμως, ότι τώρα δεν έχουμε απλά έναν πόλεμο προπαγάνδας με δήθεν επιχειρήματα ή κάνοντας το άσπρο, μαύρο, αλλά το επίπεδο έχει φτάσει στα τάρταρα, με τις δηλώσεις των «αστέρων» της σόου μπιζ, να ξεφεύγουν από κάθε όριο.

 Πρώτη και καλύτερη είδαμε την γηραιά πλέον «βασίλισσα» της ποπ και δηλωμένη καμπαλίστρια, Μαντόνα να καλεί το κοινό της παράστασής της, στο Madison Square Garden, να ψηφίσει Χίλαρυ κι ως αντάλλαγμα θα τους κάνει στοματικό σεξ!!! Και δεν σταμάτησε μόνο εκεί, αλλά συνέχισε την κατρακύλα, δηλώνοντας αμέσως, ότι είναι και πολύ καλή σε αυτό!

 Κι εντάξει, αυτή τα έχει και τα χρονάκια της και μπορεί να τα χάνει και λίγο, αλλά αυτοί που την αποθεώνουν από κάτω;

Δεν μιλάμε πλέον για πλανήτη της σιωπής, αλλά για πλανήτη των απόλυτων βοδιών που μουγκανίζουν με οτιδήποτε κι αν ακούσουν, σα να μην συμβαίνει τίποτα!

Όπως μουγκάνιζαν και χειροκροτούσαν, όταν η Χίλαρυ τους έλεγε, ότι θα αυξήσει τους φόρους στη μεσαία τάξη.

 https://www.youtube.com/watch?v=nbJXq7eXk40

 Χαμπάρι δεν παίρνουν πλέον οι άνθρωποι κι ας τους τα λένε και μπροστά στα μούτρα τους!

 Έπειτα ακολουθεί κι η σταρλετίτσα Μάιλι Σάιρους, τα χνάρια της προηγούμενης «σταρ» κι ανεβάζει εικόνα υποστήριξης της λευκαδελφίτισσας Χίλαρυ, με την εξής λεζάντα:

» Φιλήστε μου τον κ…ο αν δεν ψηφίσετε τη Χίλαρι»

 #imwithher #mydreamistodoyogawithHC.

 Πραγματικά δεν μπορεί κανείς, ούτε να σχολιάσει το μέγεθος της ξεφτίλας, που επικρατεί γύρω μας πλέον. Αποδομούν τα πάντα κι όλοι τρέχουν μπροστά στις κάμερες, σηκώνονται στα δυό πόδια, με τη γλώσσα έξω, σαν τα σκυλάκια, κουνώντας την ουρά τους κι ανυπομονώντας να έρθει ο κύριός τους ο Αντίχριστος.

Ας μην σπρώχνονται όμως, γιατί όπως φαίνεται, κοντά είναι η ώρα του αρχηγού τους και όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν.

 Ένας ανήσυχος πολίτης

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu