Όταν μηδενιστεί η κλίση του άξονα της Γης

earth axon
Στην κλίση που έχει σήμερα ο πλανήτης μας, υπό γωνία 23,5 μοιρών, οφείλεται και η ύπαρξη των τεσσάρων εποχών στην περιοχή μας (την εύκρατη ζώνη).

Οι εναλλαγές στις κλιματολογικές συνθήκες και οι αυξομειώσεις στην διάρκεια της μέρας και της νύχτας , πέρα από το ότι επηρεάζουν την ψυχοσύνθεση μας διαμορφώνουν και τις συνθήκες ζωής της χλωρίδας και πανίδας του κάθε τόπου

Αν δεν εμφάνιζε ο πλανήτης μας αυτήν την κλίση, πως θα ήταν η ζωή στην επιφάνειά του;

Κάποιοι επιστήμονες ισχυρίζονται, ότι οι πόλοι θα ήταν τόσο ψυχροί που το διοξείδιο του άνθρακα θα το απορροφούσε ο ουρανός, στερώντας από τον πλανήτη την αναγκαία για τη ζωή θερμότητα, αλλά και την ικανότητα δημιουργίας νερού σε υγρή μορφή.

Το σίγουρο είναι ότι οι συνθήκες, τόσο στους πόλους, όσο και στη ζώνη του ισημερινού θα ήταν ακραίες και δεν θα ευνοούσαν την ύπαρξη ζωής, όμως στις εύκρατες ζώνες, όπου σήμερα ζει και η πλειονότητα των κατοίκων που το κλίμα διευκολύνει την ανθρώπινη δραστηριότητα, τα πράγματα δεν θα πρέπει να ήταν και τόσο άσχημα, το αντίθετο πιστεύω.

Kατ αρχάς θα άλλαζαν θέση οι αστερισμοί στον ορίζοντα.

Θα είχαμε μόνο μια εποχή (Άνοιξη για την περιοχή μας), το εύρος της θερμοκρασίας θα μεταβάλλονταν ανάλογα με το υψόμετρο και η διάρκεια της μέρας θα ήταν σταθερή ανά γεωγραφικό πλάτος.

Ο ήλιος στον ορίζοντα θα μας έλουζε κάθετα με τις ακτίνες του, μεγιστοποιώντας την ευεργετική του δράση πάνω μας και στη φύση γύρω μας, τα δέντρα θα ήταν μόνιμα ανθισμένα και γεμάτα καρπούς. Λόγω της αυξημένης υγρασίας η γη θα ήταν πάντα καταπράσινη, τα φυτοφάγα ζώα θα είχαν συνεχώς φρέσκια βοσκή, δεν θα είχαμε ανάγκη από θερμοκήπια, αφού ο καιρός θα ευνοούσε όλες τις υπαίθριες καλλιέργειες όλο τον χρόνο. Με λίγα λόγια θα είχαμε την αυτάρκεια που τώρα μας τη στερεί ο χειμώνας με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τη μειωμένη φωτεινότητα.

Με λίγα λόγια πιστεύω πως θα ζούσαμε …. στη γη της επαγγελίας, όπου θα έρρεε το μέλι με το γάλα.

Αν νομίζετε ότι η έκφραση αυτή είναι μεταφορική, με δεδομένες τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες που σας περιέγραψα, η αυξημένη ανθοφορία θα οδηγούσε σε αυξημένη παραγωγή μελιού από τις μέλισσες και η αυξημένη βλάστηση θα βοηθούσε τα αιγοπρόβατα στο να κατεβάζουν περισσότερο γάλα, άρα μάλλον κυριολεκτικά πρέπει να ειπώθηκε από αυτόν που έδωσε την υπόσχεση αυτή.

Μήπως είναι τυχαία και η περιοχή (εντός εύκρατης ζώνης) που διάλεξε για να στήσει το μαγαζί του (Ναός του Σολομώντα) για να δοξαστεί ο άρχων του κόσμου τούτου;

Θα μου πείτε πως, ό,τι δεν κατάφερε τα παλιά τα χρόνια με την βοήθεια του κλίματος τα καταφέρνει με τη βοήθεια της τεχνολογίας που έχει προωθήσει μέχρι σήμερα και στο τέλος θα καταλήξει να γίνει ο μοναδικός πάροχος για το οτιδήποτε πάνω στη γη και πρόσβαση ελεγχόμενη θα έχει μόνο όποιος θ’ αποκτήσει την σφραγίδα του.

Επειδή όμως “ο «καιρός» έχει γυρίσματα” καλό θα είναι να το έχουμε αυτό στα υπ’ όψιν γιατί με τα οπλικά συστήματα που υπάρχουν στις μέρες μας δεν αργεί πολύ ο πλανήτης μας να γυρίσει δυο – τρεις αιώνες πίσω και πως θα τραφούν οι άνθρωποι αν εκλείψουν οι σύγχρονοι τρόποι παραγωγής τροφίμων;

Το ερώτημα λοιπόν είναι, μπορεί να αλλάξει κλίση ο άξονας της γης χωρίς να χρειαστεί …. να μετακομίσουμε πρώτα, για να επιβιώσουμε και πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

Δεν ξέρω , αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί μια πρόσκρουση στην επιφάνεια της γης ενός μετεωρίτη πχ. ικανού να αλλάξει την κλίση με την οποία κινούμαστε μέσα στο χάος της σκιάς, όπως για παράδειγμα η σβούρα που παίζαμε μικροί όταν χτύπαγε σε κάποιο εμπόδιο, μικρού όμως σε μέγεθος, ώστε να μη διαλυθεί το σύμπαν. Αν οργανωθεί κάτι τέτοιο από τους αρχαίους εχθρούς θα είναι και τα αποτελέσματα της σύγκρουσης ελεγχόμενα.

Η αποκάλυψη του Ιωάννη πάντως περιγράφει τέτοιου είδους φαινόμενα , και πτώσεις αστέρων και ταυτοχρόνα παγκόσμιους σεισμούς και καταποντισμούς , όπως και το γεγονός ότι οι δύο μάρτυρες (ο Ένας δηλαδή) θα έχει εξουσία να κλείνει τους ουρανούς για να μη βρέχει (χαλάστρα στον παράδεισο του Σαμαέλ;;; )

Δεν ξεχνάμε επίσης, ότι για να υπάρξουν αποτελέσματα ευνοϊκά γι’ αυτούς που ζουν ανάμεσά μας, τα χαράγματα θα πρέπει να είναι τρία και το πρώτο (αυτό με την βοήθεια της τεχνολογίας) το θέλουν και οι δύο αντιμαχόμενοι πόλοι εξουσίας. Μετά τα πράγματα μπορεί ν’ αλλάξουν και να καταστραφεί ο πολιτισμός όπως τον γνωρίσαμε.

Σε κάθε περίπτωση, όπως μας τα λέει και ο …. προφήτης DIO και στο τραγούδι του με τίτλο EGYPT – THE CHAINS ARE ON που ανέλυσα σε προηγούμενο μου αρθράκι, ως μια φωνή απ το μέλλον για ένα παρελθόν που για εμάς είναι ακόμα μέλλον :

When the world was milk and honey

and the magic was strong and true

Then the strange ones came and the people knew

yeah that the chains were on

That the chains were on

that the chains were on

that the chains were on

Oh my the chains were on

in the land of the lost horizon

where the chains are on

In the land of milk and honey

still the chains are on

Χρήστος G-EL

photo unsplash