Ο Μεγάλος Αδελφός σε παρακολουθεί

Έλεγχος μέσω τεχνολογίας.

Δεν είναι μυστικό πως αυτοί που κάνουν κουμάντο σε όλο τον πλανήτη θέλουν να ξέρουν τα πάντα για τους πάντες, για να μπορούν να ελέγχουν τους ανθρώπους πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Εξίσου γνωστό είναι και το γεγονός πως όταν τα τσιράκια της Νέας Τάξης θέλουν να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους, πρώτα δίνουν στον λαό το πρόβλημα και ύστερα δίνουν και τη λύση. Ήδη, λόγω της τρομοκρατίας, που ούτως ή άλλως οι ίδιοι δημιουργούν, έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας σε πολλά μέρη του Δυτικού Κόσμου και πολλές φορές θυμίζουν καταστάσεις εφαρμογής στρατιωτικού νόμου.

 Η παρουσία του στρατού και της αστυνομίας στους δρόμους των πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής έχει γίνει ένα συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Το ιδανικό είναι να γνωρίζεις από πριν το που, το πότε και το πως θα γίνει μια τρομοκρατική ενέργεια ή ένα έγκλημα.

Κάμερες ασφαλείας έχουν τοποθετηθεί ήδη σε κάθε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο και καταγράφουν ότι συμβαίνει κάθε δευτερόλεπτο. Παρακολουθώντας τα πλάνα που τραβήχτηκαν από διάφορες κάμερες που βρίσκονται στον ίδιο χώρο, κάποιος μπορεί να ψάξει για υπόπτους, παρατηρώντας παράξενες συμπεριφορές ή ενέργειες. Για παράδειγμα, αν δούμε ένα άτομο να εμφανίζεται κάθε μέρα στο ίδια σημείο, να τραβάει μερικές φωτογραφίες από κάποιο κυβερνητικό κτίριο ή ένα μέρος στο οποίο θα λάβει χώρα μια σημαντική εκδήλωση και να φεύγει μετά από λίγα λεπτά, θα μπορούσαμε να πούμε πως η συμπεριφορά του και οι επαναλαμβανόμενες ενέργειές του δείχνουν πως θα μπορούσε να σχεδιάζει ένα τρομοκρατικό χτύπημα. Έτσι, ο ύποπτος γίνεται στόχος παρακολούθησης και έρευνας, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Επειδή όμως το να ψάχνεις ψύλλους στ’άχυρα είναι μια πολύ δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία για τους ανθρώπους, όλο το χαμαλίκι μπορεί να ανατεθεί σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα που θα αναγνωρίζει διάφορες ανωμαλίες στη συμπεριφορά των ανθρώπων και θα αποθηκεύει όλα τα στοιχεία στη βάση δεδομένων για μελλοντική χρήση. Εξάλλου, η απαραίτητη τεχνολογία ήδη υπάρχει. Με αναγνώριση προσώπου και ύποπτης συμπεριφοράς, το σύστημα θα εντοπίζει πιθανούς τρομοκράτες και εγκληματίες και θα τους συλλαμβάνει πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους.

Ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσε να το ελέγχει και να το χειρίζεται το μελλοντικό παγκόσμιο κράτος του Αντιχρίστου. Μία παγκόσμια χούντα στην οποία όλοι θα παρακολουθούνται και θα τιμωρούνται υποδειγματικά όταν δεν εφαρμόζουν κατά γράμμα τις οδηγίες της Νέας Τάξης. Ο δρόμος για την απόλυτη εφαρμογή του νέου καθεστώτος έχει ήδη στρωθεί και το μόνο που μένει είναι η τελική εντολή. Ειδικά τώρα που έχουμε συνηθίσει να έχουμε παντού γύρω μας κάμερες και «απολαμβάνουμε» την τεχνολογία του 21ου αιώνα, το να πείσεις τον παγκόσμιο λαό πως όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη πρέπει να παρακολουθούνται για την επίτευξη της ασφάλειας, γίνεται αρκετά πιο εύκολο.

Σχεδόν κάθε μοντέρνα συσκευή έχει μία ή παραπάνω ενσωματωμένες κάμερες, που μας παρακολουθούν κάθε λεπτό. Έξυπνοι υπολογιστές, έξυπνα λάπτοπ, έξυπνα τάμπλετ, έξυπνα κινητά, ακόμα και έξυπνες τηλεοράσεις σχεδιασμένες ειδικά για χαζούς ανθρώπους, που δεν θα αναρωτηθούν ποτέ για το ποιος μπορεί να τους παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή και για ποιο λόγο.

Ήδη σε πολλές χώρες του «πολιτισμένου» Δυτικού Κόσμου, δίνονται επιδοτήσεις για δωρεάν λάπτοπ ή τάμπλετ στους φοιτητές, στους μαθητές, αλλά και στους μετανάστες, που εννοείται πως έχουν ενσωματωμένες κάμερες, για να μπορεί όποιος βρίσκεται στην άλλη πλευρά, να παρακολουθεί και να καταγράφει τις κινήσεις των χρηστών. Τι κάνουμε, τι λέμε, τι σκεφτόμαστε, όλα μπορούν να καταγραφούν και να χρησιμοποιηθούν εναντίον μας ανά πάσα στιγμή. Όχι απλά μπορούν να μας παρακολουθούν, αλλά μπορούν και να μας στοχοποιήσουν και αργότερα να μας επιβάλλουν την κατάλληλη τιμωρία αν δεν συμμορφωνόμαστε με τους νόμους και τους κανόνες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μια κάρτα ή ένα εμφυτευμένο τσιπάκι που θα έχει συγκεντρωμένα όλα τα στοιχεία μας και ταυτόχρονα θα δείχνει την τοποθεσία μας χρησιμοποιώντας το σύστημα GPS, θα κάνει τη δουλειά του Μεγάλου Αδελφού πολύ πιο εύκολη. Ήδη μας το παρουσιάζουν σαν κάτι πολύ χρήσιμο, αλλά ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μπορεί να σχεδιάζουν να κάνουν με τα προσωπικά μας δεδομένα.«Εντάξει μωρέ, για το καλό μας είναι. Εμένα δεν με πειράζει να με παρακολουθούν. Δεν έχω κάτι να κρύψω» θα πει κανείς, αγνοώντας όλους τους πιθανούς κινδύνους. Και γιατί να μην το χρησιμοποιήσουν, για να ενοχοποιήσουν κάποιον ή για να τον εκβιάσουν, με αποτέλεσμα να πετύχουν τους σκοπούς τους; Δεν χρειάζεται να φταίει σε κάτι. Θα τοποθετήσουν ψεύτικες αποδείξεις, θα τον κατηγορήσουν για τρομοκρατία, θα τον συλλάβουν και μετά θα τον κλείσουν σε μέρος όπου ο ήλιος δεν φαίνεται ποτέ. Τι τους σταματάει; Τίποτα. Αν όμως αντιδράσεις, θα δεχτείς και την ανάλογη τιμωρία. Ούτως ή άλλως ξέρουν που να σε βρουν.

Ακόμα και όταν θα προσπαθείς να κρύψεις τα ψηφιακά στοιχεία που μπορεί να σε ενοχοποιούν, δεν θα καταφέρνεις τίποτα, αφού στην πραγματικότητα τίποτα δεν διαγράφεται εντελώς. Θα είσαι μόνιμα παγιδευμένος στην φυλακή της Νέας Τάξης και η μόνη ελευθερία που θα έχεις, θα είναι να ακολουθείς πιστά τις εντολές της. Η έννοια της ιδιωτικής ζωής έχει πλέον καταργηθεί και όλα μας τα δεδομένα είναι προσβάσιμα για αυτούς που έχουν την εξουσία. Για αυτούς που θέλουν να πιστεύουν πως η τεχνολογία είναι κάτι καλό και χρήσιμο, να θυμίσω πως η τεχνολογία είναι απλά ένα μέσο, ένα εργαλείο αν θέλετε, της Νέας Τάξης. Και για την Νέα Τάξη, ο σκοπός «αγιάζει» πάντα τα μέσα.

 Mr. Fantastic

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...