Ο δρόμος προς τον ιδανικό κόσμο της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Όσο τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων προχωράνε, τόσο πιο έντονα γίνονται τα αποτελέσματά τους.

Νεοεισελθόντες και μη μουσουλμάνοι σε Ευρώπη και Αμερική παρενοχλούν ακατάπαυστα τις γυναίκες και τα μικρά κοριτσάκια για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους, οι ομοφυλόφιλοι κάνουν πορείες και παρελάσεις για να δείξουν με υπερηφάνεια τα δικαιώματά τους και η ελεύθερη χρήση ναρκωτικών για απόλυτη αποχαύνωση των λαών ήδη έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στον δυτικό κόσμο. Σύμφωνα με τους ηγέτες των κρατών, όλες αυτές οι «αξίες» πρέπει να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας και πρέπει όλοι μας να δείξουμε ανεκτικότητα προς όλους τους ανθρώπους που θεωρούνται μειονότητα και να αποδεχτούμε τις συνήθειές τους. Όλα επιτρέπονται και όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν ελεύθερα τον εαυτό τους, εκτός βέβαια αν είσαι λευκός, χριστιανός ή πατριώτης. Αν είσαι μάλιστα όλα τα παραπάνω, τότε σύμφωνα με την λογική των προοδευτικών και των φιλελεύθερων, ανήκεις στην ίδια κατηγορία με τον Χίτλερ και ταυτόχρονα αποκτάς «ταμπέλες» που σε καθορίζουν ρατσιστή, σεξιστή και φασίστα.

Στον ιδανικό κόσμο της Νέας Τάξης δεν υπάρχουν ούτε θρησκείες, ούτε πατρίδες. Υπάρχουν μόνο τα δικαιώματα των ανώμαλων και των παράλογων που χτυπιούνται και ουρλιάζουν όταν δεν περνάει το δικό τους. Αυτοί είναι άνθρωποι που δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν με λογική και διάλογο και πολύ συχνά όταν στριμώχνονται είναι έτοιμοι να ασκήσουν όχι μόνο λεκτική, αλλά και σωματική βία σε αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί τους. Κατά τα άλλα όμως, εμείς είμαστε οι φασίστες. Τα άτομα αυτά δεν μπορούν και δεν θέλουν να καταλάβουν πως η ανάμειξη των λαών με άκρως αντίθετες απόψεις και ιδεολογίες μπορεί να οδηγήσει σε πολύ άσχημα αποτελέσματα. Φαίνεται όμως, πως αντιδρούν μόνο μέχρι εκεί που τους παίρνει. Αλήθεια, γιατί δεν βγήκαν οι φεμινιστές και οι φεμινίστριες να πουν τίποτα, όταν στο συλλαλητήριο για την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διοργάνωσε ο νεοεκλεχθής μουσουλμάνος δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, οι γυναίκες ήταν πίσω από τους άντρες; Δεν θεωρούν πως αυτό είναι προσβλητικό για τις γυναίκες; Που πήγε η ισότητα των φίλων που τόσο θερμά υποστηρίζουν;

Επίσης, πως μπορεί ο Χριστιανισμός να συνυπάρχει με τον σατανισμό στο ίδιο μέρος, όταν είναι ξεκάθαρο πως ο σατανισμός είναι εχθρικός προς τον Χριστιανισμό και τους υποστηρικτές του; Πως μπορεί μια εκκλησία του Σατανά, που ιδρύεται στις ΗΠΑ, να προσφέρει κάτι καλό στον κόσμο; Και τελικά, πως μπορεί να επιβιώσει όλο αυτό το συνονθύλευμα διαφορετικών ανθρώπων και συγκρουόμενων τρόπων ζωής μέσα σε μια ανθρώπινη κοινωνία;

Πραγματικά αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν μια μεγάλη ομάδα μουσουλμάνων που δηλώνει πως οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να θανατώνονται – όπως προτρέπει ο Αλλάχ στο Κοράνι -, βρεθεί στο κέντρο μιας ευρωπαϊκής πόλης τη στιγμή που θα γίνεται παρέλαση τύπου Gay Pride. Ποιον θα υποστηρίξει η Νέα Τάξη όταν αρχίσουμε να μετράμε θύματα; Σε ποιον θα ρίξει το φταίξιμο; Το πρόσφατο περιστατικό στο Ορλάντο μας έδειξε πως το Ισλάμ είναι πιο πάνω στη λίστα της Νέας Τάξης απ’ότι η κοινότητα LGBT, αφού σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ και τους απόλυτα ελεγχόμενους πολιτικούς ηγέτες, δεν φταίει το Ισλάμ που ένας υποστηρικτής της ISIS σκότωσε δεκάδες ομοφυλόφιλους και τραυμάτισε άλλους τόσους, αλλά τα όπλα που κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους. Οπότε, προς το παρόν το σκορ είναι 1-0 υπέρ των μουσουλμάνων και απ’ότι φαίνεται είμαστε ακόμα στην αρχή.

Για όλα αυτά τα προβλήματα που εννοείται πως η ίδια η Νέα Τάξη προκάλεσε, υπάρχει μία λύση που πάλι η Νέα Τάξη θα μας προσφέρει. Μια ενιαία θρησκεία με έναν κοινό θεό, ένα ενιαίο κράτος με νόμους που θα ισχύουν το ίδιο για όλους και ένας ηγέτης που θα κάνει στην κυριολεξία πράγματα και θαύματα με την βοήθεια της τεχνολογίας για να βάλει τέλος στην δυστυχία και την αδικία που ουσιαστικά ο ίδιος προκάλεσε. Ο ιδανικός κόσμος της Νέας Εποχής, θα αποτελείται από έναν ενιαίο γκρι λαό στον οποίο δεν θα υπάρχουν άνθρωποι με χαρακτηριστικά που θα τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Όλοι θα είναι ίσοι. Όλοι θα είναι μέτριοι. Όλοι θα παρακολουθούνται και όσοι δεν ακολουθούν πιστά τις οδηγίες και τους κανόνες του Νέου Καθεστώτος, θα τιμωρούνται παραδειγματικά και δίχως έλεος. Παρακάτω ακολουθεί μια ταινία μικρού μήκους που θα σας δώσει μια μικρή γεύση από τον ιδανικό κόσμο που ονειρεύεται να φέρει η Νέα Τάξη και που ήδη νιώθουμε πως βρίσκεται πολύ κοντά.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΕΔΑΙΒΣΗ

https://www.youtube.com/watch?v=mMn7lHZZ4N0

Mr. Fantastic

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu