Ο Δούρειος Ίππος

Τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας αποτελούν το κυριότερο όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ο στόχος τους είναι να παραλύσουν την ψυχολογία των μαζών, ώστε οι αιώνιοι δυνάστες να παίζουν ανενόχλητοι το παιχνίδι τους. Για ποιο λόγο στρεφόμαστε όλοι στα μεγάλα κανάλια για να ενημερωθούμε και να ψυχαγωγηθούμε; Δεν είμαστε ικανοί από μόνοι μας να λάβουμε την αληθινή γνώση; Και αν όχι, γιατί; Η Νέα Τάξη θέλει ανθρώπους κοιμισμένους τον ύπνο του δικαίου. Θέλει πιόνια, ώστε να μπορεί να κουμαντάρει εύκολα τις συνειδήσεις. Θέλει να καθυποτάξει και την τελευταία ψυχή. Το παιχνίδι τους είναι βρώμικο, το ίδιο και οι μέθοδοι τους.

Ο δούρειος Ίππος που λέγεται τηλεόραση ελέγχεται από τα μεγάλα και ελεγχόμενα συμφέροντα και βρίσκεται μέσα σε κάθε σπίτι. Το κουτί που ονομάζεται τηλεόραση είναι στην ουσία ένα δαιμονικό κατασκεύασμα, καθώς μέσα από αυτό μεταδίδονται απόψεις σκοτεινές, μορφές ανήθικες και γεγονότα ψεύτικα.
Ως ένας δούρειος Ίππος, λοιπόν, έχει ως στόχο να πιάσει τον καθένα μας απροετοίμαστο. Η προβολή ταινιών, έργων, παραστάσεων και κάθε λογής ψυχαγωγικού προγράμματος μοιάζει πολύ αθώα. Δεν είναι όμως. Οι ταινίες έχουν χάσει, πια, το νόημα τους. Πλέον, προβάλουν ακολασίες, γυμνό και κάθε άλλη διαστροφή. Επίσης, σχεδόν όλες οι εκπομπές στο σύνολο ενός τηλεοπτικού προγράμματος περιέχουν χυδαία προπαγάνδα υπέρ των ομοφυλόφιλων. Οι ανώμαλοι είναι παντού δυστυχώς και για αυτό φταίμε εμείς, οι τηλεθεατές.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι η προπαγάνδα αυτή δεν αγγίζει τόσο εμάς τους μεγαλύτερους, αλλά τα αθώα ανήλικα παιδιά. Ακόμα και σε εκπομπές κινουμένων σχεδίων η ομοφυλοφιλία προβάλλεται με ζήλο. Παιδιά με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες αποτελούν τους πρωταγωνιστές των νέων σειρών γνωστών παιδικών προγραμμάτων.
Στο ενημερωτικό κομμάτι, όλες οι εκπομπές, πλέον, περιέχουν στοιχεία που στηρίζουν την ανωμαλία. Οι ομοφυλόφιλοι παρουσιαστές πληθαίνουν σαν τα μυρμήγκια. Κάθε εκπομπή και ένας ομοφυλόφιλος. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να προσθέσω, πως δεν θέλω να πιαστώ μόνο από τις προτιμήσεις αυτών των ατόμων, αλλά αντιθέτως θα ήθελα να κατακρίνω το γεγονός, ότι κάποιοι είναι πιο θηλυπρεπείς και από τις γυναίκες. Και δεν ντρέπονται να το δείξουν. Τέτοια ανηθικότητα πλέον.

Πρέπει να σταματήσει πια αυτή η κατάντια, γιατί για κατάντια πρόκειται. Καθημερινά μας βομβαρδίζουν με ειδήσεις τρελές και καταθλιπτικές. Στη συνέχεια μας ψυχαγωγούν με όλα τα τηλεοπτικά σκουπίδια και για το τέλος σε οδηγούν στην ακολασία με τους πάσης φύσεως ερωτικούς πειρασμούς που προβάλλουν. Μας οδηγούν στην καταστροφή μια ώρα αρχύτερα.
Πολεμήστε το σύστημα με κάθε μέσον. Σταματήστε να στηρίζετε τα σκουπίδια και τα αποβράσματα της τηλεόρασης. Με το να βλέπετε τα προγράμματά τους τους δίνεται τη δυνατότητα να πλουτίζουν και άλλο μέσα από τις διαφημίσεις. Κλείστε το κουτί ανοίξτε το Ευαγγέλιο. Κλείστε το κουτί, ανοίξτε ένα βιβλίο. Κλείστε το κουτί, ανοίξτε τη καρδιά σας στον Χριστό. Ιησούς Χριστός Νικά!!!

Γιώργος Κωστόπουλος

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...