Κορυφαίος καθηγητής: CIA και Mossad χτύπησαν τους Δίδυμους Πύργους

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον ρόλο της Νέας Τάξης

 

Ο κορυφαίος βετεράνος καθηγητής James Henry Fester του πανεπιστημίου του Wisconsin, ανέφερε πως η CIA και η Mossad είναι άμεσα υπεύθυνες για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους.

Συγκεκριμένα θεωρεί πως η αμερικανική και η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών ενορχήστρωσαν τις επιθέσεις, προκειμένου να προωθήσουν την αμερικανική -την παγκοσμιοποιητική δηλαδή- εξωτερική πολιτική.

«Ο σκοπός του ήταν να μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε κράτος-αρπακτικό, το οποίο εξαπολύει επιθέσεις και αποσταθεροποίησε επτά κυβερνήσεις στα πέντε χρόνια που ακολούθησαν», δήλωσε ο καθηγητής μιλώντας στο «Press TV».

Το αμερικανικό Κογκρέσο παρέδωσε 28 σελίδες αναφοράς από την 11η Σεπτεμβρίου, οι οποίες δείχνουν πιθανή ανάμειξη της Σαουδικής Αραβίας στην τρομοκρατική επίθεση.

«Σύμφωνα με διάφορα έγγραφα του FBI και μνημόνια της CIA, ορισμένοι «πειρατές» της 11ης Σεπτεμβρίου είχαν επαφές με άτομα τα οποία συνδέονται με την σαουδαραβική κυβέρνηση.

Η Σαουδική Αραβία ελέγχεται από την Νέα Τάξη όπως οι ΗΠΑ.

Άρα, σύμφωνα και με τον καθηγητή οι παγκοσμιοποιητικές μυστικές υπηρεσίες οργάνωσαν το χτύπημα, προκειμένου να υπάρξει αφορμή για την προώθηση των επιθετικών σχεδίων παρέμβασης των Αμερικανών στις περιοχές-στόχους της Νέας Τάξης.

 

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu