Καληνύχτα κόσμε, όνειρα γλυκά και απονήρευτα!!!

Θα μπώ κατευθείαν στο ψητό ακόμα και αυτό το κείμενο είναι προβλέψιμο και ας είναι εναντίον των προβλέψιμων συμπεριφορών,

διότι όλοι και όλες μεγαλώσαμε και μας μάθανε να ακολουθούμε κανόνες και από μικρούς μας έχουν μη βρέξει και μη στάξει.

Είμαστε προγραμματισμένα ρομποτάκια με μειωμένη αντίληψη. Λειτουργούμε βάσει κανόνων και προκαταλήψεων. Ειδικά στην Ελλάδα φοβόμαστε να πούμε τα πράγματα με το ονομά τους, μην τυχόν και μας κάψει ο Θεός. Παραμύθια για αγρίους δηλαδή και φόβοι εντελώς ανούσιοι και ανύπαρκτοι. Έτσι λοιπόν ανεχόμαστε τα πάντα, στημένοι στην αρένα του θεάτρου και παίζουμε τις κουμπάρες.

Ελέγχουν τις τύχες μας, την σκέψη μας, τις διατροφικές μας συνήθειες, την συμπεριφορά μας, τον τρόπο με τον οποίο ντυνόμαστε και βασικά ελέγχουν τα πάντα. Όσο έξυπνος και έξω από ολά αυτά και αν νομίζεις ότι είσαι, τόσο πιο βαθυά μέσα στην λούπα του προσφερόμενου pattern είσαι.

Άσε τα πολλά λόγια και τις μεγάλες κουβέντες του τύπου, εγώ είμαι εκτός συστήματος, θα κάνω την διαφορά, θα το παίξω χαζός ενώ δεν είμαι χαζός, ξέρω πιο πολλά από τους ανόητους που κυκλοφορούν και έχουν μυαλό ζελέ. Πάρτο χαμπάρι, όσο πιο πολύ κράζεις τόσο πιο πολύ θαυμάζεις αυτά που κράζεις και ακόμα και να μην τα θαυμάζεις πάλι μέσα στην λούπα είσαι γιατί ασχολείσαι με αυτή, άσχετα αν την καταδικάζεις ή όχι.

Έχεις παρατηρήσει τις αντιδράσεις σου ανάλογα με τα ερεθίσματα που παίρνεις; Είμαστε τόσο ίδιοι, όλοι και όλες, έχουμε συγκεκριμένο χαρακτήρα, ανήκουμε σε κάποια ομάδα απαραίτητα, αλλιώς είμαστε εκτός της κοινωνίας. Ωωω! Τι σπουδαία κοινωνία και τι θεάρεστα που είναι τα έργα της, μόνο που δεν είναι πολλά, αλλά είναι ένα τόσο ηλίθιο, χαζό αλλα πειστικό έργο. Ένα πράγμα ξέρω, ότι τίποτα δεν ξέρω, άρα δεν ξέρω τι σημαίνει και αυτή η φράση. Για σκεφτείτε, τι σκέφτεστε; Ποιοί είστε και τι κάνετε εδώ στην γή; Αυτά που μάθατε τα γνωρίσατε ή απλά τα μάθατε για να νιώθετε μέσα σας ότι διαφέρετε από αυτούς που δεν μαθαίνουν;

Καληνύχτα κόσμε, όνειρα γλυκά και απονήρευτα!!!

ΑΛΕ ΙΣΚΑΝΤΑΡ [email protected]

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.