Η προδοσία της Μακεδονίας και ο διαμελισμός της

Στις 24 Ιανουαρίου 2019 έγινε η μεγαλύτερη προδοσία στην ιστορία του Έθνους των Ελλήνων.

Υπεγράφη μία συμφωνία κόντρα στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και με πολιτικές «μαριονέτες», όπου προεκλογικά έλεγαν όχι στην συμφωνία, ενώ μετά άλλαξαν γνώμη βάζοντας το λιθαράκι τους στο οικοδόμημα της προδοσίας. Έδωσαν Εθνικότητα και γλώσσα σε μία χώρα, που ουδεμία σχέση έχει με την Μακεδονία και την ιστορία μας. Δίνουν σε ένα κράτος τη δυνατότητα να «ονειρεύεται» σύνορα μέχρι τον Όλυμπο και να μιλάνε για «Μακεδονική μειονότητα».

Για να φτάσουμε όμως, μέχρι την συμφωνία, περάσαμε από δύο εκλογικές διαδικασίες, με νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ του οποίου τα στελέχη δήλωναν, από το 2009, τις ξεκάθαρες θέσεις τους για το Σκοπιανό. Θέσεις τις οποίες κανένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έλαβε υπόψιν του, αφού έδωσαν μεγάλη σημασία στις οικονομικές αλλαγές που θα έφερνε το κόμμα της αριστεράς.

Για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη στιγμή των επαφών με την κυβέρνηση των Σκοπίων, αποτελούσε «σκοπό ζωής» το να επιτύχουν μία συμφωνία, όσο το δυνατόν καλύτερη για τους…Σκοπιανούς, πράγμα που τελικά συνέβη.

Η κυβέρνηση «καθησυχάζει» τους πολίτες ότι η συμφωνία είναι…υπέρ μας, όμως κάποιοι «ασυγκράτητοι» βουλευτές της λένε την ωμή αλήθεια, από το βήμα της Βουλής! Ας διαβάσουμε μέρος της δήλωσης του Θάνου Αθανασίου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αθανάσιος Αθανασίου – Βουλευτής Ν. Αττικής
«…Θεσσαλονίκη ξέρω ότι πάντα σε πείραζε, πάντα σε αγκύλωνε στην καρδιά να σε αποκαλούν συμπρωτεύουσα. Το συμπρωτεύουσα υπαινισσόταν ότι δεν μπορείς να είσαι πρωτεύουσα χωρίς αυτό το «συμ». Θεσσαλονίκη ,θα αρνηθείς τώρα να γίνεις πρωτεύουσα; Πρωτεύουσα των Βαλκανίων;»

Ξεκάθαρη δήλωση διαμελισμού της Μακεδονίας από την υπόλοιπη Ελλάδα για να ανακηρυχθεί «Βαλκανική πρωτεύουσα», όπως μας λέει ο ίδιος.

Συνεχίζουμε με την ίδια δήλωση, από τα πιο επίσημα «χείλη», όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ολόκληρης της χώρας, τον Αλέξη Τσίπρα.

Αλέξης Τσίπρας, Πρωθυπουργός
«…Μετεξελίσσεται σε μία πόλη σύγχρονη, Ευρωπαϊκή, σε μια πρωτεύουσα, δεν είναι υπερβολή, και όχι συμπρωτεύουσα αλλά πρωτεύουσα των Βαλκανίων.»

Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός κάνει μία τέτοια δήλωση καταλαβαίνουμε, πως αυτός είναι ο κύριος στόχος τους. Να χωρίσουν την Μακεδονία από την υπόλοιπη Ελλάδα και να την ανακηρύξουν σε πρωτεύουσα των Βαλκανίων, έχοντας την ως πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο. Να ξεχάσουν δηλαδή, οι Μακεδόνες την καταγωγή τους, τα ήθη τους, τους προγόνους τους, που έχυσαν το αίμα τους για να ελευθερωθεί από τους κατακτητές.

Βέβαια από όλο αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει ο Τζόρτζ Σόρος. Σε συζήτηση όπου συμμετείχε στο Παρίσι δήλωσε:

«Υποστηρίζω πολύ σθεναρά την πρωτοβουλία για μια κοινή αγορά στα Βαλκάνια, βασισμένη στους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης…»

Κοινή αγορά στα Βαλκάνια. Οικονομική ένωση ζητάει λοιπόν ο Σόρος, γι’ αυτό το λόγο πρόσφερε τα μέγιστα για να επιτευχθεί η συμφωνία.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε την ανάγνωση της ορκωμοσίας από την Άννα Μπενάκη στον, νέο τότε, πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια το 2005. Ας θυμηθούμε ένα μέρος της:

«Τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη».

Βλέπουμε λοιπόν, πως όλα είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο απόσχισης της Μακεδονίας από την υπόλοιπη Ελλάδα, με σκοπό να γίνει «πρωτεύουσα των Βαλκανίων». Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Και ο ξενοδόχος είναι οι Έλληνες που μέσα τους γεμίζουν με οργή και περιμένουν την εντολή να ξεσπάσουν, έχοντας τον κατάλληλο αρχηγό. Γιατί οι Έλληνες έχουν Χριστό και Φως μέσα τους και αυτό ενοχλεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία υπηρετεί το Σκότος. Στο τέλος όμως, το Φως κερδίζει το σκοτάδι.

Λ Χάλκινος ΕΛΛΗΝ +

photo eurokinissi

  • 26
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...