Menu

Η Ελλάδα στο εκτελεστικό απόσπασμα

Οι Έλληνες είμαστε στημένοι στον τοίχο. Το μόνο που απομένει είναι να πατήσουν τη σκανδάλη.
Γράφει η Εύη Λασκαρίνα

Η Νέα Τάξη έχει αρχίσει να σκοτώνει κάθε Έλληνα που τολμά να φωνάξει ακόμα κι ότι αγαπά την Ελλάδα! Δεν μιλάμε πλέον για αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στη νεοταξική λαίλαπα που μας έχει πλακώσει, αλλά βλέπουμε ότι ο Έλληνας πρέπει να σιωπά και να μην τολμά να πει πως αγαπά την Ελλάδα. Μπορεί να αγαπάει τα ζώα, τις φεμινίστριες, τους λαθρομετανάστες, τους LGBT, τους λοιπούς Ζακ, τους ΣΥΡΑΖΑΝΕΛ, αλλά το να αγαπά την Ελλάδα συνιστά πλέον έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο!

Επειδή οι Έλληνες είναι τρομερά επικίνδυνοι, όπως έχει δηλώσει η Νέα Τάξη μέσω του άξιου εκπροσώπου της Χένρυ Κίσσινγκερ, πρέπει να εξουδετερώνονται ακόμη και όταν αντιστέκονται μόνοι και φυσικά, πρέπει να εξαφανίζονται ακόμα και νεκροί!

Τι άλλο πρέπει να κάνουν δηλαδή οι Αλβανικές αρχές, μετά από 7 μέρες κράτησης της σωρού του εκτελεσθέντος Έλληνα Βορειοηπειρώτη, Κωνσταντίνου Κατσίφα, για να μας αποδείξουν ότι τον φοβούνται ακόμα και νεκρό; Φυσικά δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη η στάση τους, διότι τους Έλληνες δεν τολμούν ποτέ, να τους αντιμετωπίσουν λεβέντικα, αλλά τους εξουδετερώνουν πάντα με μπαμπεσιά.

Κάθε Έλληνας που τολμά να φωνάξει υπέρ της Ελλάδας πρέπει να εξουδετερώνεται.

Αν είναι μικρός σε ηλικία και τολμήσει να φωνάξει ότι αγαπά την πατρίδα του και δεν ξεχνά όσους σκοτώθηκαν για αυτή τους την αγάπη, τότε σπεύδουν οι μεγαλύτεροι να καταπνίξουν την φωνή του και είτε να τον τιμωρήσουν, (ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ) είτε να πουν ότι παρασύρεται από την νεανική του ορμή, ενώ κατά τα άλλα είναι ένας πολύ καλός μαθητής της Παγκόσμιας Εκπαίδευσης!!! (ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ).

Είμαστε πλέον στημένοι στον τοίχο, όχι μόνο επειδή μας εκτελούν οι εχθροί του Ελληνισμού, αλλά επειδή ο εχθρός είναι εντός των πυλών και αποτελεί τη σάπια νοοτροπία των Ελλήνων που κατοικούν εντός της Ελλάδας.

Όταν ακούς από πολιτικούς, όπως ο Πάγκαλος για παράδειγμα, να εξομοιώνουν την ένοπλη αντίσταση ενός Έλληνα που τον απειλεί ένα καταπιεστικό καθεστώς κατοχής, με τον κραδασμό των όπλων κάθε «τσόγλανου», όπως αποκάλεσε ο ίδιος τον κάθε αναρχικό ταραχοποιό που προβαίνει σε επιθέσεις κατά Ελλήνων πολιτών, στο όνομα του Ρουβίκωνα κι άλλων δήθεν αγωνιστών που εξυπηρετούν την άλωση της Ελλάδας από τη Νέα Τάξη, τότε τι να περιμένει κανείς από τον απλό κόσμο, την πλειοψηφία του οποίου ενδιαφέρουν τα επιδόματα και ο διορισμός στο Δημόσιο;

Δεν είναι μόνο η εξομοίωση του Έλληνα ήρωα, με τους αναρχικούς που χρηματοδοτεί ο Σόρος για να αποσταθεροποιούν την πολιτική κατάσταση σε πολλά κράτη της πολιτισμένης Δύσης, κατά τη βούληση της Νέας Τάξης, αλλά και η «μέχρι αηδίας», όπως αναφέρει ο παραπάνω πολιτικός, παρουσία της Ελληνικής σημαίας στα κατεχόμενα εδάφη της Β. Ηπείρου! Δηλαδή, η έντονη παρουσία της γαλανόλευκης, σε περιόδους εθνικού εορτασμού και ιστορικής μνήμης, του προκαλεί αηδία; Τι ακούμε και μένουμε άφωνοι; Δηλώσεις όχι κάποιου τυχαίου, αλλά ενός πολιτικού που διετέλεσε και υπουργός Εξωτερικών!!!

Ο εχθρός είναι δίπλα μας. Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί ή οι κυβερνώντες, αλλά είναι και οι συμπατριώτες μας που δικαιολογούν την εκτέλεση Ελλήνων σε εδάφη κατεχόμενα από τους εχθρούς, στο όνομα μιας δήθεν ευταξίας, την οποία όμως δεν απαιτούν να υπάρχει και μέσα στην Ελλάδα… στην Ελλάδα, όπου αλωνίζουν παντός είδους παράνομα στοιχεία, που οπλοφορούν, ληστεύουν και σκοτώνουν Έλληνες σε καιρό ειρήνης και που καίνε την Ελληνική σημαία και σηκώνουν σημαίες κρατών που εχθρεύονται την Ελλάδα και δηλώνουν απροκάλυπτα  πως είναι εναντίον της Ελλάδας, σε Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, σε Ελληνικά νησιά, χωρίς κανείς, ούτε πολίτης, αλλά ούτε αστυνομία, να αντιδρά σε αυτά τα αίσχη; Η απάθειά μας και η υπερβολική ανοχή μας δε θα μας βγει σε καλό. Αν τώρα μας αποτελειώνουν λίγο-λίγο, δεν είμαστε μακριά από την ώρα που θα ξεφύγει η κατάσταση και μέσα στη χώρα μας. Αν τώρα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, σε λίγο δεν θα αργήσουν να πατήσουν και την σκανδάλη εναντίον μας κι από την οικονομική και πνευματική μας εξόντωση, θα καταλήξουμε νομοτελειακά, στην φυσική μας εξόντωση.

Που είναι εκείνοι οι Έλληνες, που ξεσηκώνονταν αυθόρμητα και δυνατά, ενάντια σε οποιονδήποτε επιβουλευόταν τα δίκαια και τα ιερά της πατρίδας τους; Που είναι εκείνοι οι Έλληνες που λιποτακτούσαν ακόμα κι από τον Ελληνικό στρατό, όταν οι εντολές που δίνονταν ήταν εναντίον του δικαίου και του συμφέροντος της πατρίδας και του έθνους και στήριζαν τις επαναστάσεις των καταπιεσμένων Ελλήνων που ζητούσαν λευτεριά, όπως το 1914, που αξιωματικοί και στρατιώτες λιποτακτούσαν από τον Ελληνικό στρατό, συντάσσονταν με τους Ιερούς Λόχους στη Βόρεια Ήπειρο και αγωνίζονταν για την απελευθέρωση Ελληνικών εδαφών, που η προδοτική και τότε κυβέρνηση, θυσίαζε στο βωμό των συμφερόντων των Μεγάλων Δυνάμεων; Που είναι εκείνοι οι Έλληνες;

Δυστυχώς απέμειναν λίγοι. Οι περισσότεροι αποβλακώθηκαν μπροστά στις οθόνες των τηλεοράσεων και των υπολογιστών και δεν φαίνονται διατεθειμένοι να θυσιάσουν τη βόλεψή τους για τον κάθε «τρελό», που ακόμα πονάει μέσα του για την αδικία και την προδοσία που υφίσταται η πατρίδα του.

Μεγάλο το κρίμα, όμως είναι μεγάλη και η ελπίδα. Επειδή ακόμα και μέσα σε αυτή την καταχνιά και τη σκλαβιά που πλακώνει ολάκερο τον κόσμο κι όχι μόνο την πατρίδα μας, υπάρχουν ακόμα κάποιοι τρελοί και ρομαντικοί λεβέντες, που πεθαίνουν ακόμα για την Ελληνική Σημαία. Που πεθαίνουν ακόμα για την Ελλάδα! Κι αυτό είναι κάτι που κρατάει στην ψυχή όλων των Ελλήνων, που απέμειναν να αγαπούν πατρίδα και Χριστό, τη φλόγα που θα ανάψει την τελική πυρκαγιά που θα σαρώσει τον πλανήτη ολόκληρο και θα φέρει και πάλι τη δικαιοσύνη των Ελλήνων και του Χριστού σε ολόκληρο τον κόσμο!

Αθάνατος ο ήρωάς μας, ο ΕΛΛΗΝΑΣ, Κωνσταντίνος Κατσίφας!

foto eurokinissi

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...