Έκτακτο: ασθενής ο Π. Σάββας Αχιλλέως

 

Αποκλειστικό. Σε νοσοκομείο  ο Π. Σάββας Αχιλλέως

 

Σε επαρχιακό νοσοκομείο, μεταφέρθηκε ο Πατήρ Σάββας Αχιλλέως, τα ξημερώματα της Παρασκευής, με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Όλοι εμείς που κατά καιρούς ο Αγαπημένος μας γέροντας (το Αγαπημένος με Άλφα κεφαλαίο), μας νουθέτησε, μας καθοδήγησε και μας βοήθησε, προσευχόμαστε για να τον βοηθήσει ο Χριστός να κερδίσει μία ακόμη μάχη στον εφήμερο αυτόν κόσμο.

Ο γέροντας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ζει με άτομα, που δεν είναι εξ αίματος συγγενικά του,  αλλά πνευματικά του τέκνα, που ο ίδιος επέλεξε και τα οποία είναι διαρκώς δίπλα του.

Εγώ ο Λιακόπουλος Δημοσθένης, τον γνωρίζω πολύ καλά, αφού σε εμένα ο γέροντας παρέδωσε σύμφωνα με τον νόμο του Θεού και των ανθρώπων, το πνευματικό και συγγραφικό του έργο, για να το προωθώ.

Αυτό το λέω, διότι ξέρω, ότι ο γέροντας Σάββας Αχιλλέως, δεν επιθυμεί, ούτε επιθύμησε ποτέ κανένα μεγαλείο για τον εαυτό του, ούτε επιθυμεί να γυρίσει στην Αθήνα, ούτε τώρα που ζει, ούτε μετά θάνατον.

Αυτό μου το τόνισε κατ΄ επανάληψη, αφού όπως μου είπε, εκεί βρίσκονται όλοι εκείνοι που τον πίκραναν και προσπαθούσαν να  εμποδίσουν το τεράστιο έργο του, το οποίο του είχε αναθέσει η Παναγιά μας.

Να είστε όλοι σε εγρήγορση και να προσεύχεστε για τον καλό μας γέροντα, ώστε σύντομα να βγει από το νοσοκομείο και να προσεύχεται για όλους μας υγιής.

Παράκληση, ο γέροντας πρέπει να ησυχάζει, οπότε μην προσπαθείτε να τον επισκεφθείτε.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu