Είστε στρατιώτες του Χριστού

Στρατιώτες του Χριστού λάβετε θέσεις και πολεμήστε! Άμαχοι δεν υπάρχουν!

Ο πόλεμος δεν σταματά ποτέ, ούτε όταν ξεκουραζόμαστε, ούτε όταν κοιμόμαστε, διότι ο αιώνιος εχθρός δεν πεινάει, δεν νυστάζει, δεν κοιμάται.

Πιστέψτε τα λόγια του Ιησού Χριστού, πιστέψτε την Αλήθεια Του, πιστέψτε ότι ζείτε ένα ψέμα σε έναν εικονικό κόσμο που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει και κυρίως αποδεχθείτε την προσωρινή παραμονή μας σε αυτόν τον άθλιο κόσμο. Θα πεθάνουμε όλοι. Είναι γεγονός. Ας πεθάνουμε όμως, ζητώντας το Φως και ας μην συμμαχήσουμε ποτέ με το σκότος είτε από φόβο, είτε από τεμπελιά, είτε από φθόνο και μνησικακία.

Μας πολεμούν οι δαίμονες λυσσαλέα. Μας μισούν δίχως έλεος. Τι θέλουν από εμάς; Μα υποταγή, αυτό θέλουν. Συναίνεση στα άθλια σχέδιά τους. Όλοι γνωρίζουμε την Αλήθεια. Και μας γεμίζουν με φόβο για την απώλεια των υλικών αγαθών αυτού του κόσμου ή την απώλεια των αγαπημένων προσώπων.

Πετάξτε από πάνω σας όλα όσα σας βαραίνουν. Ταξιδέψτε στη ζωή χωρίς «βάρη». Εάν τελικά τα χάσετε όλα, τότε θα νιώσετε όχι απελπισμένοι, αλλά πραγματικά ελεύθεροι. Οι χειρότεροι φόβοι σας και οι χειρότερες απειλές των δαιμόνων μέσα στο μυαλό σας, θα έχουν πραγματοποιηθεί. Και τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι όλα μπορούν να συμβούν σε αυτόν τον κόσμο, ακόμη και να ελευθερωθείτε από τους μεγαλύτερους φόβους σας.

Είμαστε αιχμάλωτοι. Αιχμάλωτοι των επιθυμιών μας, των συνηθειών μας, των φόβων μας. Μα κυρίως είναι αιχμάλωτη η ψυχή μας και υποταγμένο το πνεύμα μας. Απελευθερωθείτε και πολεμήστε ως αληθινοί στρατιώτες του Χριστού. Εκείνος δεν φοβήθηκε τον θάνατο. Τον νίκησε και Αναστήθηκε και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού και φυγέτωσαν από προσώπου αυτού οι μισούντες αυτόν.

Ζητείστε στο όνομά Του και θα λάβετε.

Μείνετε ελεύθεροι και επιλέξτε τον κόσμο του Φωτός, τον κόσμο τον Μετά θάνατον, την ύπαρξη του οποίου ήρθε και επιβεβαίωσε ο Αρχηγός μας, ο Ιησούς Χριστός!

Ο Χριστός μας έδωσε ανίκητα όπλα να πολεμούμε. Την πίστη μας σε Εκείνον ότι είναι αληθινός, τις διδαχές Του και το να προσευχόμαστε σε Εκείνον. Να Του μιλάμε δηλαδή. Και ό,τι ζητήσουμε στο όνομά Του θα το λάβουμε, αρκεί να μην συνδέεται με τον ψεύτικο κόσμο.

Πολεμήστε το μάτριξ, πολεμήστε τις αδυναμίες σας, σαν να μην υπάρχει αύριο. Ο Ιησούς Χριστός είναι στήριγμα και προστασία όλων μας! Είναι ο Αρχηγός της ζωής που νίκησε τον θάνατο και μας χάρισε την Αιώνια Ζωή!

Κοντοζυγώνει η ώρα που θα πολεμήσουμε με δίκαιο και ατσάλι υπέρ της Δόξης του Θεού! Αντισταθείτε με πίστη στον πόλεμο της σάρκας και χρησιμοποιείστε ως ανίκητο όπλο την επικοινωνία με τον Ιησού Χριστού. Και ακούει και δίνει ο Αρχηγός. Αρκεί να Τον επιλέξουμε.

Εύχομαι σε όλους Ανώδυνη Μετάβαση στο Φως!

Δόξα Σοι ο Θεός, η μόνη ελπίς ημών, δόξα Σοι!!!

ΜΑΡΙΑ ✞Ιησούς Χριστός Νικά✞

photo pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •