Βασικό πιόνι στην σκακιέρα της Νέας Τάξης

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάπα, η κατάκτηση της Μέσης Ανατολής από την ISIS μοιάζει με την εντολή του Χριστού στους μαθητές Του, όπου τους λέει να πορευθούν σε όλα τα έθνη και να κηρύξουν το Ευαγγέλιο.

Δεν μας λέει όμως σε ποιο σημείο του Ευαγγελίου, οι μαθητές του Χριστού αποκεφαλίζουν αθώους ανθρώπους και μετατρέπουν μικρά παιδιά σε σκλάβους του σεξ. Επίσης, στον Πάπα δεν αρέσει να ακούει για τις χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης, επειδή του θυμίζουν «αποικιακούς υπαινιγμούς». Μας διαβεβαιώνει μάλιστα, πως όλα θα πάνε καλά, αρκεί να ενσωματώσουμε στις κοινωνίες μας τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων μεταναστών που κατακλύζουν την Ευρώπη. Δηλαδή, όταν οι Μαροκινοί μετανάστες που ενσωματώνονται και παρενοχλούν σεξουαλικά εκατοντάδες Γερμανίδες στην Κολωνία, και όταν οι αστυνομικοί δεν πλησιάζουν τα μουσουλμανικά γκέτο στο Ρίνκεμπι της Σουηδίας, λόγω του ότι φοβούνται μην δεχτούν επίθεση από ομάδες μεταναστών, σημαίνει ότι …όλα πάνε καλά. Η ενσωμάτωση αυτή, σύμφωνα πάντα με τον «αλάνθαστο» Πάπα, θα λύσει επίσης το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς στην Ευρώπη και όχι μόνο. Συμφωνεί δηλαδή με τους ριζοσπαστικούς ισλαμιστές ιμάμηδες, που διδάσκουν στους μουσουλμάνους πως να κατακτήσουν τον Δυτικό Κόσμο κάνοντας πολλά παιδιά με τους «άπιστους», έτσι ώστε μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο, μόνο και μόνο λόγω του μεγάλου αριθμού τους.

Όλα αυτά τα «κηρύγματα αγάπης» και οι προτροπές αποδοχής των μουσουλμάνων στην κοινωνία μας, γίνονται συνήθως μέσα από το Βατικανό, όπου ζει ο Ποντίφικας, περιστοιχισμένος από τοίχους 12 μέτρων, που δημιουργήθηκαν αρχικά με σκοπό να κρατήσουν από έξω τους… μουσουλμάνους εισβολείς!

Το μόνο που μένει να κάνει ο Πάπας Φραγκίσκος, είναι να αρχίσει να απαγγέλλει το Κοράνι και να αρχίσει να φωνάζει «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος!». Και απ’ότι φαίνεται, ίσως αυτή η στιγμή να μην βρίσκεται πολύ μακριά, αφού προωθεί μανιωδώς την πανθρησκεία με κάθε ευκαιρία που του δίνεται, με δηλώσεις όπως «οι Εβραίοι είναι τα μεγαλύτερα αδέρφια των Χριστιανών» και «είμαστε όλοι παιδιά του Θεού». Μάλλον ο Παπα-Φράνσις ξεχνάει πως οι Εβραίοι είναι αυτοί που σταύρωσαν τον Χριστό, τον Υιό του Θεού που υποτίθεται πως εκπροσωπεί. Και βεβαίως, ας μην ξεχνάμε δηλώσεις όπως «η αποτυχία του Χριστού πάνω στον Σταυρό» και «ο Χριστός έπρεπε να ζητήσει συγνώμη από τους γονείς Του», εννοώντας γονείς Του την Μαρία και τον Ιωσήφ.

Ο πάπας Φραγκίσκος δηλώνει την »ΑΠΟΤΥΧΙΑ» του Χριστού επάνω στο Σταυρό!!!

 «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ»!!! – ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

  Έλα όμως που ο Χριστός είχε μόνο έναν βιολογικό γονέα, την Παναγία, και πως η Θυσία του Χριστού πάνω στον Σταυρό είχε σαν αποτέλεσμα την Ανάστασή Του, με την οποία δόθηκε σε όλους μας η ευκαιρία να γυρίσουμε κοντά Του, πίσω στον Παράδεισο. Είναι δυνατόν ο εκπρόσωπος της Καθολικής Εκκλησίας να μην γνωρίζει τι λέει η Αγία Γραφή; Ή μήπως σκόπιμα εξυπηρετεί άλλους, πιο σκοτεινούς σκοπούς; Όπως και να έχει, ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων βασίζεται στα λόγια του και υποστηρίζει τον «προοδευτικό» χαρακτήρα του, χειροκροτώντας τον σε κάθε δημόσια εμφάνισή του σαν υπνωτισμένος, άσχετα αν ο ίδιος προσεύχεται την μία μέρα στον Χριστό, την άλλη στον Αλλάχ, την παράλλη στον Γιαχβέ και την πιο άλλη στον Διάβολο.

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟ ΛΟΥΣΙΦΕΡ;;;;;

 Ο Πάπας κάλεσε για μια πανθησκεία και οικουμενισμό

 Η αλήθεια είναι πως ο Πάπας Φραγκίσκος πήρε εντολή από τα αφεντικά του να πάρει τη θέση του προηγούμενου Πάπα, ο οποίος πήρε εντολή να παραιτηθεί. Να θυμίσω επίσης, πως η τελευταία παραίτηση Πάπα έγινε το έτος 1415. Πριν έξι αιώνες δηλαδή. Όλο αυτό το διάστημα που ο Φραγκίσκος είναι επίσημα Πάπας, φαίνεται να κάνει τα άκρως αντίθετα από αυτά που θα περίμενε κανείς από τον εκπρόσωπο του Καθολικισμού. Αντί να εκπροσωπεί τον Χριστιανισμό, που είναι και η δουλειά του, αφιερώνει τον χρόνο του πλένοντας τα πόδια των μουσουλμάνων μεταναστών και κηρύττοντας το πόσο ρατσιστές είναι οι Ευρωπαίοι Χριστιανοί που δεν κάνουν το ίδιο. Αντί να κοιτάξει να βοηθήσει την σοσιαλιστική Λατινική Αμερική από την οποία κατάγεται και στην οποία οι πολίτες κυνηγάνε σκύλους, γάτες και περιστέρια για να φάνε λόγω της εξαθλίωσης, συνεχίζει να προπαγανδίζει το πόσο κακός είναι ο καπιταλισμός. Αντί να κάνει κάτι για να σταματήσει την παιδεραστία που συνεχίζει να μολύνει την Καθολική Εκκλησία, ζητάει από τους Χριστιανούς να ζητήσουν συγνώμη από τους ομοφυλόφιλους. Αντί να αποτελεί πρότυπο Χριστιανού, υπονομεύει ασταμάτητα την θρησκεία του Χριστιανισμού.

Απ’ότι φαίνεται, ο Πάπας Φραγκίσκος «βαράει υπερωρίες» για να φέρει εις πέρας τα σχέδια της Νέας Τάξης. Ήρθε βέβαια με εντολή και στην Λέσβο που έχει γεμίσει με μετανάστες και ευλόγησε το τραπέζι στο οποίο κάθισε και γευμάτισε μαζί τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Και ενώ πολλοί ακόμα πιστεύουν πως ο Πάπας είναι ένας άγιος άνθρωπος, να θυμίσω τα λόγια του Πατροκοσμά που είπε: «Τον Πάπα να καταράσθε, αυτός θα είναι η αιτία του κακού».

 Mr. Fantastic

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu