«Θλιβόμαστε βαθύτατα από την απώλεια τόσων ανθρώπων υπό τέτοιες σοκαριστικές συνθήκες. Εξοργιζόμαστε με τους εγκληματίες λαθροδιακινητές, τους σύγχρονους δουλεμπόρους, αλλά και με τις εγκληματικές ΜΚΟ που αποτελούν συνεργούς τους. Συγχρόνως και με τις πολιτικές που ουσιαστικά προσκαλούν αυτούς τους ανθρώπους στις ευρωπαϊκές χώρες και ουσιαστικά τους εκθέτουν σε αυτές τις συνθήκες. Συγχαίρουμε το ελληνικό κράτος, την ελληνική πολιτεία, τους άνδρες και τις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας, που για άλλη μία φορά υπερέβαλαν εαυτόν και έδειξαν καρδιά και ψυχή στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.
Εντούτοις δεν αναγνωρίζουμε το εθνικό πένθος. Και δεν το αναγνωρίζουμε ως εθνικό, διότι πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα εκτός ελληνικής επικράτειας, και τα θύματα ήταν πολίτες τρίτων χωρών. Ως εκ τούτου, κάθε Έλληνας αισθάνεται αγανάκτηση και οδύνη αλλά δεν είναι εθνικό πένθος αυτό το πένθος. Εθνικό πένθος ήταν τα Τέμπη. Ο Πατριωτικός Συνασπισμός θα εξακολουθήσει το προεκλογικό του πρόγραμμα. Αύριο έχουμε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για το πρόγραμμά μας, και θα το κάνουμε.
Καλούμε το ελληνικό κράτος, εάν εξακολουθήσει να συμβαίνει κάτι τέτοιο, να μην χύνει κροκοδείλια δάκρυα, αλλά να εφαρμόσει εξαντλητικές ποινές στους δουλεμπόρους, να κλείσει τις ΜΚΟ, να μην παρασημοφορεί τους συνεργάτες του. Πένθος ναι, εθνικό όχι».
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μεσόγειος: Η Ολλανδία στέλνει μια φρεγάτα
- Δικαστήριο ανάγκασε αλυσίδα εστιατορίων να αλλάξει όνομα για τον πιο απίστευτο λόγο
- Ο Τραμπ αναφέρει πως “απέχει πολύ” από το να αποφασίσει να στείλει στρατεύματα στο Ιράν για να ασφαλίσουν το πυρηνικό απόθεμα
- Αυτό σημείωσε ο Δένδιας για την παρουσία Μακρόν σε Κύπρο και Κρήτη
- Ο Ερντογάν προειδοποίησε το Ιράν – Έκρυθμη η κατάσταση στην Μέση Ανατολή
- «Βόμβα» Πούτιν για την παραγωγή πετρελαίου που εξαρτάται από τα Στενά του Ορμούζ
- Ο Τραμπ δεν είναι “ευχαριστημένος” με την εκλογή του νέου ανώτατου ηγέτη του Ιράν
- Τα ΗΑΕ δεν θα συμμετάσχουν “σε καμία επίθεση εναντίον του Ιράν” από το έδαφός τους
- Ο πρόεδρος του Λιβάνου κατηγορεί την Χεζμπολάχ
- Κατάπαυση του πυρός στη Μ. Ανατολή ζητάει η Κίνα









