Έβρος – Αντικείμενο «προεκλογικής μάχης» ο φράχτης

Στη ΝΔ θέλουν να εκμεταλλευτούν το επικοινωνιακό δώρο του ΣΥΡΙΖΑ!

Στον Έβρο μεταβαίνει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εντάσσοντας και επίσημα τον συνοριακό φράχτη στην προεκλογική μάχη των επόμενων εβδομάδων.

Όλα άρχισαν με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπου αναφέρθηκαν στο θέμα και έθιξαν ακόμα και την μη ολοκλήρωση της επέκτασής του.

Τρανό παράδειγμα αποτελούν οι κύριοι Παπαδημούλης και Φίλης.

«Μόλις χθες, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τροπολογία, προσέξτε, ακούστε το αυτό, με την οποία ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να μην χρηματοδοτήσει τον φράχτη του Έβρου. Να το ακούσετε όλοι, δεν χρειάζονται αποδοκιμασίες.

Όμως και σε όλους όσοι αγωνίζονται σήμερα, φορώντας το κομματικό τους καπέλο και τις κομματικές τους παρωπίδες, να υπονομεύσουν το έργο αυτής της κυβέρνησης, τους απαντώ ξεκάθαρα: Mε ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει», δήλωσε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός.

Επισκεπτόμενος Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Σουφλί, ο πρωθυπουργός θα δώσει έμφαση στα γεγονότα του Μαρτίου του 2020, όταν είχε στηθεί το μίνι επεισόδιο στον Έβρο με τους χιλιάδες αλλοδαπούς εξ Τουρκίας.

Θυμίζουμε πως η επέκταση του φράχτη σε όλο το χερσαίο τμήμα του Έβρου αποφασίστηκε τον περασμένο Αύγουστο σε ένα από τα ΚΥΣΕΑ που προηγήθηκαν, κάτι που δεν είδε με καλό μάτι η αξιωματική αντιπολίτευση.

(φωτο:eurokinissi)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί