Ζητούν δικαιώματα!!! Η ώρα έφτασε – ΒΙΝΤΕΟ

Οι εικόνες που τρομάζουν

Όπως είδαμε προσφάτως στο el.gr, εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες στην Γαλλία, κρατώντας πυρσούς, με βλέμμα επιθετικό και διάθεση πολεμική, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους του Παρισιού την Παρασκευή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη.

Όπως υποστηρίζουν, τώρα στην καραντίνα αυτοί κρατούν την Γαλλία όρθια κάνοντας όλες τις δουλειές και ζητούν νομιμοποίηση. Ειδικότερα, κεντρικό αίτημα των διαδηλωτών ήταν το να δοθούν άδειες παραμονής και εργασίας στους παράτυπους μετανάστες, ώστε αυτοί να μπορέσουν να δουλέψουν ως Γάλλοι. Από τα πυρά τους δεν ξέφυγε ούτε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος, όπως λένε, δεν έχει ασχοληθεί αποτελεσματικά με τα προβλήματά τους.

Παρόμοιες κινητοποιήσεις έλαβαν χώρα και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας, όπως στην «ελληνική» Μασσαλία, την Λυών, τη Ρεν, τη Ναντ, το Στρασβούργο και το Μπορντό.

Οι εικόνες από τα βίντεο είναι τρομακτικές και ως εκ τούτου πρέπει να σταθούμε ακόμα μία φορά! Δείτε το πλήθος! Πρώτα τους έφεραν, μετά τους οργάνωσαν και τώρα η ώρα έφτασε: ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Προσεχώς και στην Ελλάδα…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί