Υποστράτηγος Flynn: «Θα στείλουμε στρατεύματα στην Ουκρανία – Αυτό θα είναι ΑΠΟΛΥΤΗ καταστροφή», vid

Όσες συμφωνίες και αν υπάρχουν η κατάσταση κινδυνεύει να φύγει εκτός ελέγχου...

Ο Michael Thomas Flynn είναι ένας απόστρατος υποστράτηγος του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών που ήταν ο 24ος Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ για τις πρώτες 22 ημέρες της κυβέρνησης Τραμπ.

Ο Αμερικανός ανώτατος αξιωματικός δήλωσε πως «Η Αμερική θα αναγκαστεί να πατήσει μπότα στο έδαφος της Ουκρανίας εάν συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο στρατιωτικό μας εξοπλισμό».

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Η αποστολή του στρατού μας είναι να πολεμάει και να νικάει! Και έχουμε ξεχάσει πώς είναι να νικάμε.

Στην Ουκρανία, ετοιμαζόμαστε να μπούμε σε πόλεμο και ακόμα δεν έχω ακούσει απ’ αυτήν την κυβέρνηση να μιλάει έστω για τους όποιους ζωτικούς στόχους Εθνικής Ασφάλειας.

Δεν ξέρω ποιοι είναι οι στόχοι μας. Θα εισέλθουμε, θα συρθούμε σ’ αυτόν τον πόλεμο. Και αυτό πρόκειται να καταλήξει σε απόλυτη καταστροφή!!!!!!

Εννοώ, δε μπορείς να στέλνεις τα είδη των οπλικών συστημάτων που στέλνουμε στην Ουκρανία, χωρίς να στέλνεις στρατεύματα!!!!

Ετοιμαζόμαστε να εισέλθουμε ενδεχομένως στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και η συζήτηση για τα πυρηνικά όπλα είναι απολύτως εξωφρενική. Είναι σίγουρα στο τραπέζι επειδή το ακούμε και από τις δύο πλευρές, ιδιαίτερα από τον δικό μας, από τον σημερινό Πρόεδρο!».

scr

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί