Υπόγειο σχέδιο για αποσταθεροποίηση της Ρωσίας! Τι έφερε στο φως η επίθεση στην Μόσχα, vid

Οι Ρώσοι σκέφτονται όλα τα σενάρια, ακόμα και τα πυρηνικά όπλα

Υπάρχει έντονη ανησυχία του για δραματική κλιμάκωση του πολέμου Ρωσίας-Δύσης ή έστω καλλιεργείται αυτό το αίσθημα στους πολίτες ανά την Δύση, προκειμένου να αποδεχθούν τους όρους χουντικής απόχρωσης της παγκόσμιας ειρήνης στις ζωές τους ως αντίτιμο για να μην γίνει πόλεμος, σχολιάζουν ΜΜΕ!

Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεφύγουν εκτός ελέγχο, ειδικά ότων από το  μυαλό των διεθνιστών δεν φεύγει η επιθυμία να διαλύσουν την Ρωσία του Πούτιν, ασχέτως αν δεν μπορούν να το καταφέρουν!

Όλα αυτά δημιουργούν κλίμα εντός Ρωσίας με μερίδα της κοινής γνώμης να προσχωρεί στην άποψη ότι η Μόσχα πρέπει κάτι να κάνει για να στείλει «ηχηρό μήνυμα» στους διεθνιστές. Όλα αυτά με την συζήτηση για την χρήση πυρηνικών να είναι πάντα στο τραπέζι…

Ρεπορτάζ του Russia Today αποκαλύπτει μία πτυχή των «σκοτεινών» μεθόδων της Δύσης να πλήξουν την Ρωσία εκ των έσω!

Η επίθεση στην Μόσχα από τρομοκράτες έφερε στο προσκήνιο το γεγονός πως η Ένωση Ασφάλειας Διαδικτύου της Ρωσίας έχει προειδοποιήσει για εγκληματίες που στοχεύουν εφήβους στο διαδίκτυο, προσφέροντάς τους χρήματα για να γίνουν τρομοκράτες.

Είναι προφανές πως οι διεθνιστές της Δύσης δουλεύουν συνεχώς, ψάχνοντας να βρουν τρόπο να αποσταθεροποιήσουν την Ρωσική Ομοσπονδία! Οι Ρώσοι, αν δουν πως κινδυνεύουν σοβαρά, τότε θα χτυπήσουν καθοριστικά! Και όχι με συμβατικά όπλα!

Δείτε το ρεπορτάζ:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί