«Ο Ρούμπιο, όπως δήλωσε ο ίδιος, θα συναντήσει την πολιτική ηγεσία της Δανίας με στόχο να συζητήσουν το θέμα της Γροιλανδίας», πρόσθεσε ο Ταγιάνι.
«Ως Ιταλία, μαζί με άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπενθυμίσαμε ότι τη μοίρα της Γροιλανδίας την αποφασίζουν η Γροιλανδία και η Δανία. Η Αρκτική είναι βασικής σημασίας για την ασφάλεια όλων μας στη Δύση. Παραμένουν ως έχουν όμως, η ανεξαρτησία, η εδαφική ακεραιότητα, το απαραβίαστο των συνόρων της Γροιλανδίας», ολοκλήρωσε ο επικεφαλής της ιταλικής διπλωματίας.
Θ. Ανδρεάδη – Συγγελάκη – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-ANSA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το σόου συνεχίζεται: Χεζμπολάχ: Δεν θα επέμβουμε σε περίπτωση περιορισμένων πληγμάτων των ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Για πρώτη φορά, ζωντανή εικόνα τρένων σε πραγματικό χρόνο – Δηλώσεις Κυρανάκη
- Πολιτική διαμάχη στην Τουρκία για θρησκευτικές εκδηλώσεις στα σχολεία εν μέσω Ραμαζανιού
- Η ρωσική κυβέρνηση εξετάζει την παροχή βοήθεια σε καύσιμα στην Κούβα
- Δεξιά πολιτική αλλαγή στη Βρετανία ζητάει ο Μασκ! Αυτό το κόμμα υποστηρίζει
- Σοκ στην Ινδία: Διασώθηκε ηλικιωμένος γιατρός που ζούσε μόνος – Δεν είχε αλλάξει ρούχα επί 18 μήνες (Vid)
- Έρευνα της ΕΛΑΣ στις φυλακές Δομοκού – Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί
- Μητσοτάκης από Έβρο: «Συμφωνήσαμε με τη Βουλγαρία, για ένα “παράθυρο” μιας 4ετίας, με εγγυημένες ποσότητες νερού όσον αφορά στο πότισμα»
- Ο Όρμπαν ανακοινώνει «άσχημα νέα» για την Ευρώπη: «Αυτό αποφάσισαν χθες»
- Η κυβέρνηση Τραμπ μήνυσε τη δημοκρατική κυβερνήτη του Νιού Τζέρσεϊ









