Ξαβιέ Μπετέλ: Η αποχαιρετιστήρια selfie στη Σύνοδο Κορυφής με Μητσοτάκη στο πλάνο – Τι είχε δηλώσει λίγο πριν για Ουκρανία…

Μακρόν, Μητσοτάκης, Μισέλ και άλλοι αρχηγοί κρατών στην selfie του Ξαβιέ ΜπετέλΗ τελευταία Σύνοδος Κορυφής είναι αυτή που ολοκληρώνεται σήμερα για τον πρωθυπουργό του Λουμεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ.

Ο ίδιος, μάλιστα, έβγαλε μια selfie με άλλους συναδέλφους του από την αίθουσα στην οποία συνεδριάζουν οι 27 ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανάμεσα στους οποίους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

(photo: eurokinissi)

«Η τελευταία σύνοδος κορυφής για μένα. Ηταν τιμή μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στην ΕΕ και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους είχα το προνόμιο και τη χαρά να συνεργαστώ. Θα μου λείψετε όλοι» έγραψε σε ανάρτησή του μαζί με τη selfie ο Μπετέλ.

Εκτός από τον ίδιο στη selfie διακρίνονται ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο Ελληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και η πρωθυπουργός Εσθονίας Κάγια Κάλλας.

Ενώ ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ, είχε δηλώσει σήμερα ότι: Η Ουγγαρία δεν μπορεί να κρατά την ΕΕ όμηρο για τη βοήθεια στην Ουκρανία

Η Ουγγαρία δεν θα πρέπει να εμποδίσει την λήψη απόφασης από την ΕΕ για νέα χρηματοδοτική βοήθεια προς την Ουκρανία σε μια προσπάθεια να ξεμπλοκάρει τα δικά της παγωμένα κονδύλια της ΕΕ, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ.

“Δεν μπορείς να πεις: αν θέλεις χρήματα για την Ουκρανία, θέλουμε χρήματα για μας. Δεν θα πρέπει να είμαστε όμηροι του κ. Ορμπάν και είμαι πεπεισμένος ότι θα βρούμε μια θετική λύση“, δήλωσε ο Μπετέλ σήμερα, δεύτερη ημέρα της συνόδου κορυφής της ΕΕ.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / protothema. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί