συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών αεροσκαφών F-16 λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια, ανέφερε η Wall Street Journal επικαλούμενη Αμερικανούς αξιωματούχους.
Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ εξέτασε την πρόταση να σταλούν πολιτικοί εργολάβοι στην Ουκρανία για να συντηρήσουν τα όπλα, αλλά οι Υπηρεσίες Πληροφοριών έκριναν αυτή την κίνηση ως «πολύ επικίνδυνη».
Αντίθετα, υπάρχει ελπίδα ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα αναλάβουν μεγαλύτερη ευθύνη για τη συντήρηση, γράφει το δημοσίευμα.
Ανώτερος Ολλανδός στρατιωτικός επιβεβαίωσε ότι η Ολλανδία θα πληρώσει για ένα ιδιωτικό συμβόλαιο μεταξύ μιας μη στρατιωτικής εταιρείας συντήρησης και της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας για τη συντήρηση των F-16.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ύστατη προειδοποίηση του Όρμπαν για την Ευρώπη
- Viral ‘νεοκόρος’ χτυπά την καμπάνα σε εκκλησία στην Κρήτη – Μόνο που είναι… τετράποδος! (BINTEO)
- Κυκλοφόρησε το 1o τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τους Iron Maiden «Burning Ambition» με σημαντικές συμμετοχές (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Πούτιν βράβευσε παραολυμπιονίκη στο Κρεμλίνο, vid
- Οι ΗΠΑ εξετάζουν να άρουν κάποιες κυρώσεις που έχουν επιβάλει στο ιρανικό πετρέλαιο
- Μαρινάκης: Η αντίδραση στο συνέδριο για την παραπληροφόρηση οφείλεται στο ότι αποφασίσαμε να μην μένουμε απαθείς
- Αυτές οι πόλεις διεκδικούν τον τίτλο της Πόλης Πολιτισμού της Βρετανίας για το 2029
- Αυτή είναι η απόφαση που πήρε η Ισπανία για τη μείωση του ΦΠΑ
- Πολυτελείς μάρκες αυτοκινήτων σταματούν τις παραδόσεις στη Μέση Ανατολή λόγω του πολέμου
- Τομέας Οικονομικών ΠΑΣΟΚ: Οι ανισότητες διευρύνονται επικίνδυνα









