Από την μία το πολιτικοκοινωνικό σκάνδαλο και την λίστα του παιδεραστή Επστάιν, η οποία αποκαλύπτει συνεχώς νέα σοκαριστικά ονόματα διασήμων και από την άλλη η οικονομική και μεταναστευτική κρίση, η οποία φτωχαίνει πάλαι ποτέ κοσμοπολίτικες περιοχές, όπως η Νέα Υόρκη, βάσει επίσημων παραδοχών!
Το νέο συγκλονιστικό βίντεο από την πόλη της Νέας Υόρκης δείχνει μια τεράστια ουρά παράνομων αλλοδαπών να παρατάσσονται για να υποβάλουν αίτηση για «δωρεάν» στέγαση που πληρώνουν οι φορολογούμενοι των ΗΠΑ.
Το πρόγραμμα στέγασης που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους αποτελεί μέρος της πολιτικής της Νέας Υόρκης για την «πόλη του καταφυγίου» που εγγυάται δωρεάν στέγαση για τους παράνομους μετανάστες!
Όλα αυτά ενώ ο δήμαρχος της πόλης έχει ανακοινώσει πως η ζωή θα αλλάξει για τους Αμερικανούς της περιοχής και θα μειωθεί η ποιότητά της!
«Επειδή αυτή είναι μια πόλη καταφύγιο, η στέγαση είναι εγγυημένη – οπότε αν περιμένουν στην ουρά, μπορούν να υποβάλουν ξανά αίτηση και να στεγαστούν ξανά», είπε η δημοσιογράφος του Fox News, Μάντισον Άλγουορθ, μπροστά στην ουρά των μεταναστών.
Δείτε ακόμα ένα βίντεο που δείχνει την παρακμή στις ΗΠΑ, η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο χάος, αν δεν σταματήσει η κατρακύλα:
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία-Προϋπολογισμός λιτότητας: Θα αποφευχθεί νέα πολιτική κρίση;
- ΕΕΤΤ-Νέα ψηφιακή εφαρμογή: Κόμβος επικοινωνίας για αντι-ανταγωνιστικές πρακτικές
- Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ο Πούτιν τηλεφωνεί σε υπερήλικη Ρωσίδα συνθέτρια
- Βεντέτα: Προσωρινά κρατούμενοι οι συγγενείς του 39χρονου θύματος από το μακελειό στα Βορίζια
- Η Συρία απέτρεψε συνωμοσίες του Ισλαμικού Κράτους κατά της ζωής του προέδρου Σαρά
- Ξεκινά η κωδικοποίηση του εταιρικού δικαίου – Σε ένα ενιαίο κείμενο όλοι οι κανόνες για τις διάφορες μορφές εταιριών
- Αττική: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Γραμμή 2 του Μετρό από αύριο Τρίτη
- Η Μόσχα ξεκαθάρισε τα πράγματα: «Η κατάσταση έχει βαλτώσει»
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο – Νέες αυξήσεις σε καφέ και κρέας
- Γαλλία: Η εισαγγελία ζητά αποφυλάκιση Σαρκοζί – «Η φυλακή είναι εξουθενωτική» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΟΣΕΙΣ
ΚΑΙΡΟΣ
Συντάξεις
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΣΧΟΛΕΙΑ









