Βρετανία: Σύλληψη μητέρας από το Κολοράντο, για τη δολοφονία των παιδιών της, 7 και 9 ετών

Μια μητέρα από την Κολοράντο συνελήφθη στη Βρετανία ως ύποπτη ότι σκότωσε δύο παιδιά της και ότι προσπάθησε να σκοτώσει και το τρίτο.

Οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για την Κίμπερλι Σίνγκλερ με κατηγορίες για φόνο και απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού ο 7χρονος γιος και η 9χρονη κόρη της βρέθηκε νεκροί στο σπίτι τους ενώ η 11χρονη κόρη της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Σίνγκλερ συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση σε άγνωστη τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο το Σάββατο, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο Σπρίνγκς.

Αστυνομικό Τμήμα του Κολοράντο Σπρίνγκς
Την 35χρονη αναζητούσε η αστυνομία του Κολοράντο και το FBI.

«Οι ντετέκτιβ της αστυνομικής μονάδας ανθρωποκτονιών του Κολοράντο Σπύρου συνεχίζουν να συνεργάζονται με πολλές επιβολές του νόμου για τη συνέχιση της έρευνας», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της Σίνγκλερ στις 19 Δεκεμβρίου αφού έλαβε κλήση για διάρρηξη. Όταν έφτασαν, βρήκαν νεκρούς τον 7χρονο γιο και την 9χρονη κόρη της, δήλωσαν οι αρχές. Βρήκαν επίσης τη Σίνγκλερ και την 11χρονη κόρη της που επέζησε, οι οποίοι και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η 35χρονη αρχικά θεωρήθηκε θύμα, με βάση την αρχική αναφορά για διάρρηξη. Αρχικά ήταν συνεργάσιμη με την αστυνομία αλλά στη συνέχεια σταμάτησε να συνεργάζεται.

Η 11χρονη κόρη της βγήκε από το νοσοκομείο λίγες μέρες μετά το περιστατικό. Αναρρώνει από τα τραύματά της και δεν είναι με τη μητέρα της.

Η 35χρονη αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού και δύο κατηγορίες για απόπειρα φόνου. Οι κατηγορίες για κάθε φερόμενο έγκλημα διπλασιάστηκαν καθώς τα παιδιά ήταν κάτω των 12 ετών.

(με πληροφορίες από cnn. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί