Έπειτα από ένα ανθρωποκυνηγητό μίας ημέρας, ο Κάιλ Κλίφορντ, ηλικίας 26 ετών, βρέθηκε χθες σε ένα κοιμητήριο στο Ένφιλντ, στο βόρειο Λονδίνο, και σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από την πόλη Μπάσεϊ.
Εκεί ακριβώς, στο Μπάσεϊ, οι αρχές υποπτεύονται πως δολοφόνησε το βράδυ της Τρίτης με μία βαλλίστρα τη σύζυγο και τις δύο κόρες ενός εκφωνητή του ραδιοφωνικού δικτύου του BBC. Τα θύματα ήταν ηλικίας 25, 28 και 61 ετών.
Αυτή η τριπλή δολοφονία συγκλόνισε τη Βρετανία, με την υπόθεση να πρωταγωνιστεί σήμερα στα πρωτοσέλιδα των περισσότερων εφημερίδων.
Ο ύποπτος «βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε σοβαρή κατάσταση και δεν μπορεί να μιλήσει με τους αστυνομικούς», επισημαίνει η αστυνομία του Χερτφορντσάιρ σε ένα δελτίο τύπου.
Με την έρευνα να συνεχίζεται και τις αρχές να βάζουν στο μικροσκόπιό τους μία κατοικία στο Ένφιλντ, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε μία βαλλίστρα.
Αφότου ανακοίνωσαν ήδη χθες ότι ο ύποπτος και τα τρία θύματα γνωρίζονταν, καθώς ήταν ο πρώην σύντροφος μίας από τις αδελφές, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η αστυνομία διευκρίνισε σήμερα ότι δεν είχε χρειαστεί να επέμβει κατά το παρελθόν για κάποιο περιστατικό που ενέπλεκε τον Κάιλ Κλίφορντ ή τα θύματα.
«Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου επίθεση και είμαστε αποφασισμένοι να διαλευκάνουμε όλες τις συνθήκες για τα γεγονότα που συνέβησαν εκείνο το βράδυ και τα γεγονότα που ακολούθησαν» αυτήν την τραγωδία, δήλωσε ο Ρομπ Χαολ, υπεύθυνος της μονάδας που αναλαμβάνει όλα τα μεγάλα εγκλήματα για το Μπεντφορντσάιρ, το Κέιμπριτζσαϊρ και το Χερτφορντσάιρ, σε ένα δελτίο τύπου.
Σήμερα, μια τελετή στη μνήμη των τριών θυμάτων πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Σεντ Τζέιμς στο Μπάσεϊ. Πολλοί άνθρωποι άφησαν λουλούδια και μηνύματα κοντά στην οικία των θυμάτων.
«Σηκώνουμε τον βαρύ σταυρό του πένθους και προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί κάτι τόσο σκληρό και απάνθρωπο συνέβη στην κοινότητά μας», δήλωσε ο αιδεσιμότατος Ντέιβιντ Στίβενσον ενώπιον του πλήθους που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Α.Σ
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπάτα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε χώρο επιχείρησης με αθλητικά είδη
- Κατάρρευση πατώματος σε ταβέρνα στην Κομοτηνή: Ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες ταβέρνας
- Σοκ στη Βρετανία – Γυναίκα έχασε τα 4 άκρα της επειδή ο σκύλος της έγλειψε μια μικρή πληγή
- Η Αθήνα «χόρεψε» στους ρυθμούς του καρναβαλιού
- Ξεκινούν στη Νίσυρο οι εργασίες εκσυγχρονισμού τριών μονάδων αφαλάτωσης
- Συνεχίζεται η αγωνία για τον 74χρονο ορειβάτη που αγνοείται – Άκαρπες οι έρευνες στο Βελούχι
- Χουρμάδες vs Μπανάνα: Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο φυσικό σνακ για άμεση ενέργεια;
- Μεγάλη σεισμική δόνηση 7 βαθμών μεταξύ του Βόρνεο και της Μαλαισίας – Δεν υπάρχει απειλή για τσουνάμι
- Οι εμπορικές συμφωνίες με τους εταίρους των ΗΠΑ “θα εξακολουθήσουν να ισχύουν”, δηλώνει ο αντιπρόσωπος για το Εμπόριο, Τζ. Γκριρ
- Ο “ναός του καταναλωτισμού” βρίσκεται στη Νότια Κορέα – Βίντεο με το 16όροφο εμπορικό κέντρο με τα 700 καταστήματα









