Βρετανία: Νεκρός 25χρονος πατέρας που κατέρρευσε μπροστά στα παιδιά του – Υπέστη καρδιακή ανακοπή

Ένας νεαρός πατέρας που κατέρρευσε και σταμάτησε να αναπνέει μπροστά στα μικρά παιδιά του λίγες μέρες αφότου διαγνώστηκε με μια απλή αμυγδαλίτιδα, πέθανε στο νοσοκομείο.

Ο Blake Chown, 25 ετών, υπέστη καρδιακή ανακοπή μπροστά στα μάτια της συντρόφου του Ebonie Dowdy και των μικρών τους παιδιών, δύο και τριών ετών, τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης Ιουνίου.

Για πέντε ολόκληρα λεπτά, η Ντάουντι έκανε μανιωδώς καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον «άψυχο» σύντροφό της και κατάφερε να τον αναζωογονήσει πριν τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Chown πέρασε αρκετές ημέρες με υποστήριξη ζωής στο Νοσοκομείο Βάσης Wagga Wagga μετά από σοβαρό τραυματισμό στον εγκέφαλο λόγω έλλειψης οξυγόνου.

Πέθανε στις 28 Ιουνίου, μόλις λίγες μέρες μετά τα 25α γενέθλιά του, με την οικογένειά του να αναρωτιέται τώρα πώς συνέβη αυτό καθώς έπασχε απλώς από μία αμυγδαλίτιδα.


Ο Chown παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο στις 23 Ιουνίου, όπου του έγινε ένεση στεροειδούς μετά από μια σειρά αιματολογικών εξετάσεων και επιχρισμάτων.

Ωστόσο, συνέχισε να αντιμετωπίζει δυσκολία στην αναπνοή και επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου του χορηγήθηκε αναλγητικά φάρμακα και τον έστειλαν σπίτι.

Μόλις 20 λεπτά αργότερα, ο νεαρός άνδρας σωριάστηκε στο μπάνιο.

Η σύζυγός του αποκάλυψε τα τελευταία του λόγια: «Μωρό μου, δεν μπορώ να αναπνεύσω, νιώθω ότι πεθαίνω».

«Ήταν τα πάντα μου και τώρα τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν χωρίς μπαμπά», είπε η μητέρα δύο παιδιών στην Daily Telegraph .

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί διέγνωσαν στον νεαρό μπαμπά με επιγλωττίτιδα, η οποία εμφανίζεται όταν διογκωθεί το μικρό «καπάκι» του χόνδρου που καλύπτει την τραχεία.

Στην οικογένειά του είπαν ότι το πρήξιμο ήταν αυτό που εμπόδισε τον αεραγωγό του Chown και προκάλεσε καρδιακή ανακοπή, κατά την οποία υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

(photo: pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί