Βραζιλιάνος έφηβος ομολόγησε ότι δολοφόνησε γονείς και αδερφή γιατί του πήραν το κινητό!

Ένα 16χρονο αγόρι ομολόγησε ότι δολοφόνησε την οικογένειά του μέσα στο σπίτι τους, αφού οι θετοί γονείς του τον προσέβαλαν και του κατάσχεσαν το κινητό και είπαν ότι «θα το ξανάκανε», ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης Σάο Πάολο της νοτιοανατολικής Βραζιλίας.

Ο Ιγκόρ Γκόμες περίμενε μέχρι ο πατέρας του, ο Ισάκ Ταβάρες, 57 ετών, να βρεθεί στην κουζίνα με γυρισμένη την πλάτη πριν τον πυροβολήσει γύρω στη 13:00 την περασμένη Παρασκευή.

Η 16χρονη αδερφή του, Letícia Gomes, όρμησε κάτω αφού άκουσε τον πυροβολισμό και τον ρώτησε πριν την πυροβολήσει στο πρόσωπο.

Ο Ιγκόρ Γκόμες περίμενε έως ότου η μητέρα του, Σολάνζ Γκόμες, 50 ετών, έφτασε στο σπίτι περίπου στις 19:00 και την πυροβόλησε όταν μπήκε στην κουζίνα.

Ο Ιγκόρ Γκόμες ομολόγησε ότι δολοφόνησε τους θετούς γονείς του και τη 16χρονη αδερφή του στο σπίτι τους στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας την Παρασκευή. Ο 16χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τους γονείς του επειδή τον είχαν πει «αλήτη» και του είχαν πάρει το κινητό τηλέφωνο, το οποίο έπρεπε να χρησιμοποιήσει για μια σχολική παρουσίαση.

Ένας γείτονας είπε ότι ο Isac και η σύζυγός του, Solange, μετακόμισαν με τα παιδιά τους στη γειτονιά πριν από λιγότερο από δύο χρόνια, ενώ ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι η οικογένεια ακούγονταν συχνά να τσακώνονται.

Ο Γκόμες είπε ότι αφού δολοφόνησε τον πατέρα και την αδερφή του, γευμάτισε δίπλα στο σώμα τους και στη συνέχεια πήγε σε ένα τοπικό γυμναστήριο.

Μετά πήγε σε έναν φούρνο της γειτονιάς και συνέχισε τη μέρα του.

Ο Γκόμες κάλεσε τη Στρατιωτική Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής αφού παρατήρησε μια μεγάλη παρουσία μυγών να περιβάλλουν τα πτώματα καθώς άρχισαν να αποσυντίθενται.


Ο Ισάκ Γκόμες ήταν δημοτικός φρουρός στη Χουντιάι, μια πόλη στη νοτιοανατολική πολιτεία Σάο Πάολο της Βραζιλίας.


Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, είπε ότι χρησιμοποίησε ένα όπλο που είχε ο πατέρας του, δημοτικός φρουρός, στο σπίτι και ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να σκοτώσει την αδερφή του.

Η Γραμματεία Δημόσιας Ασφάλειας του Σάο Πάολο κατέγραψε το περιστατικό ως ανθρωποκτονία και γυναικοκτονία, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και δυσφήμιση πτώματος.

Ο Γκόμες μεταφέρθηκε στο Ίδρυμα για το Κέντρο Κοινωνικής-Εκπαιδευτικής Υποστήριξης Εφήβων, μια εγκατάσταση όπου στεγάζονται άτομα ηλικίας μεταξύ 12 και 21 ετών που ερευνώνται ή καταδικάζονται για έγκλημα.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον υποβάλουν σε ψυχιατρική αξιολόγηση. Θα μπορούσε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα αν αποδείξουν ότι ήταν νομικά παράφρονας τη στιγμή που διέπραξε το έγκλημα.

Ψάχνουν επίσης το κινητό τηλέφωνο και τους υπολογιστές του Gomes για να δουν αν εμπλέκεται τρίτος.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί