«ΒΟΜΒΕΣ» Scott Ritter: Αυτό έρχεται στην Ευρώπη – Ο ρόλος της Γερμανίας – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ρόλος της Γερμανίας στην Μεγάλη Επανεκκίνηση...

Ο Scott Ritter, πρώην αξιωματικός πληροφοριών για τους πεζοναύτες των ΗΠΑ και εξαγωγέας όπλων του ΟΗΕ, εξήγησε σε συνέντευξή του στο RT γιατί, ως Γερμανός, θα ήταν εξαιρετικά θυμωμένος με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση υπό τον Scholz. Σύμφωνα με τον ίδιο, η γερμανική κυβέρνηση δεν ενεργεί προς όφελος του γερμανικού λαού.

«Λειτουργεί αποκλειστικά προς όφελος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (σ.σ. Βαθύ Κράτος διεθνιστών ΗΠΑ)», είπε ο Ritter και συνέχισε:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του ΝΑΤΟ ελέγχουν την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ είναι στενά συνδεδεμένο με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η πολιτική και οικονομική πλευρά της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας των ΗΠΑ της οποίας το ΝΑΤΟ είναι η στρατιωτική-πολιτική πλευρά.

Θα πήγαινα παραπέρα και θα έλεγα ότι το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι απλά εργαλεία της Αμερικανικής γεωπολιτικής ηγεμονίας (σ.σ. διεθνιστική τάξη πραγμάτων).

Εξυπηρετεί το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση τα καλύτερα συμφέροντα της Ευρώπης, ή εξυπηρετεί αποκλειστικά τα  συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών; Και αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο όλοι οι Ευρωπαίοι πρέπει να αναλογιστούν καθώς θα παγώνουν αυτό τον χειμώνα.

Θα παγώνουν λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβάλει στην Ρωσία κατ’ εντολή των Ηνωμένων Πολιτειών».

«Εάν ήμουν Γερμανός πολιτικός, θα έπρεπε τουλάχιστον να αναρωτηθώ: Μπορώ να επιβιώσω από μια επανάσταση; Οι άνθρωποι έχασαν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνησή τους. Πεινούν, κρυώνουν και θυμώνουν. Αυτό θα ανησυχούσα αν ήμουν Γερμανός, όχι για το τι συμβαίνει στην Ουκρανία», κατέληξε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Δείτε απόσπασμα:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί