Σε μία αποκλειστική συνέντευξη του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ακούστηκαν πολλά και διάφορα!
Ένα από τα ποιο σημαντικά ήταν πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρεί πως έχει κάνει πρόοδο στο να εξαφανίσει τον «βάλτο» της Ουάσινγκτον, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της δημοσιογράφου, Sharyl Attkisson, η οποία πραγματοποίησε την συνέντευξη με τον επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς στην Αμερική.
«Αν συνεχίσουμε έτσι, έχω την ευκαιρία να συντρίψω το Βαθύ Κράτος. Είναι μία σατανική ομάδα ανθρώπων», υπογράμμισε ο Αμερικανός Πρόεδρος.
Πρόκειται μεταξύ άλλων για παγκοσμιοποιητές, όπως ο Τζορτζ Σόρος, οι Ρόκφέλερ, οι Ρότσιλντ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον, ο Bill Gates κ.α., συμπληρώνουμε εμείς.
«Δεν χρειάζεται να βρούμε πολλά πράγματα. Αυτό που έκαναν είναι πολύ διεφθαρμένο. Προσπάθησαν να ρίξουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος τυγχάνει να είμαι εγώ», σημείωσε ο Τραμπ.
Εκτός αυτό ο Τραμπ, αναφέρθηκε και στον εκλεκτό του Βαθέως Κράτους, προκειμένου να τον αντιμετωπίσει στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, Joe Biden: «Δεν θυμάται τι έκανε χθες. Δεν μπορώ να βρω ένα θετικό για αυτόν τον άνθρωπο, δεν φημίζεται για την εξυπνάδα του».
Επιπλέον ο Τραμπ ζητά να ανοίξουν οι εκκλησίες, οι συναγωγές, τα τζαμιά και άλλοι θρησκευτικοί ναοί, καθώς ο κορωνοϊός έχει σταματήσει τα πάντα.
ΦΩΤΟ unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία – Δημοτικές Εκλογές: Ο Εμανουέλ Γκρεγκουάρ νικητής στο Παρίσι
- Στίβος – Παγκόσμιο κλειστού: Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου
- Γερμανία: Νίκη του CDU στη Ρηνανία-Παλατινάτο – Προς κυβέρνηση “μεγάλου” συνασπισμού με το SPD
- Χ. Βουρλιώτης: Μέχρι και σε 1,037 τρισ. ευρώ ετησίως το ξέπλυμα χρήματος παγκοσμίως
- Du Zhu Piao: Η παραδοσιακή κινεζική τεχνική που έγινε εξωπραγματικό άθλημα (Vid)
- Aρχηγός ισραηλινού γεν. επιτελείου: Ο στρατός «θα εντείνει τις στοχευμένες χερσαίες επιχειρήσεις» στον Λίβανο
- Η Ρωσία επιχειρεί να εντείνει τις επιθετικές επιχειρήσεις, λέει ο Ζελένσκι
- Το νερό, μέγα διακύβευμα στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή
- Ιράν: Οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας, νέος στόχος του πολέμου;
- Γερμανία: Νίκη του CDU δείχνουν τα πρώτα exit polls στη Ρηνανία-Παλατινάτο









