«Βόμβα» Τάκερ από Βελιγράδι: Η εξουσία μετατοπίζεται από την Δύση στην Ανατολή, ΒΙΝΤΕΟ

Πήγε στο πρόεδρο της Σερβίας! Πρέπει να να δείτε τι συζήτησαν...

Αμερικανοί δημοσιογράφοι τρέχουν εδώ και εκεί για να αποδείξουν πως η πολιτική του Λευκού Οίκου οδηγεί την Ευρώπη και όλον τον δυτικό κόσμο στην καταστροφή!!!

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, μοιράστηκε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης συνέντευξής του με τον Αλεξάνταρ Βούτσιτς, στην οποία λέει ότι ο Σέρβος ηγέτης τόνισε μια «ενδιαφέρουσα προοπτική» για το τι συμβαίνει στην Ουκρανία, δεδομένου ότι η χώρα του βομβαρδίστηκε από το ΝΑΤΟ!

Σε ένα σύντομο βίντεο που κοινοποιήθηκε στο X του (πρώην Twitter), ο Κάρλσον αποκάλυψε όσα του είχε πει ο Πρόεδρος Βούτσιτς κατά τη συνάντησή τους στην Σερβική Πρεσβεία στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας!

«Ένα από τα σημεία που είπε είναι ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο πόλεμος εναντίον της Ρωσίας υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ, έχει συντρίψει την ευρωπαϊκή οικονομία», εξήγησε ο Κάρλσον. «Η καταστροφή του Nord Stream από την κυβέρνηση Μπάιντεν, είτε άμεσα είτε μέσω πληρεξουσίων, σκοτώνει την γερμανική οικονομία».

«Πρόκειται πραγματικά για μια μαζική μετατόπιση της εξουσίας μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Δύση στην Ανατολή», ήταν η πιο σημαντική φράση του.

Δείτε στο βίντεο, τον Τάκερ σε στιγμές με τον Σέρβο πρόεδρο!!!

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί