Ο διευθυντής του FBI, Κρίστοφερ Ρέι, έφερε νέο αφήγημα στην συζήτηση για την αποτυχία προστασίας του Ντόναλντ Τραμπ κατά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του με το βλέμμα φυσικά στις αμερικανικές εκλογές!
Όπως δήλωσε προκαλώντας κύματα αντιδράσεων:
«Με όλο τον σεβασμό στον πρώην πρόεδρο Τραμπ, υπάρχει κάποια ερωτήματα σχετικά με το εάν πρόκειται για σφαίρα ή θραύσματα που χτύπησαν το αυτί του. Η σφαίρα, η οποία φέρεται να προκάλεσε το γδάρσιμο μπορεί να έχει πέσει κάπου αλλου».
Η δήλωση έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις, καθώς πολλοί αναφέρουν πως επιχειρείται προσπάθεια «αποηρωοποίησης» του Τραμπ, προκειμένου να σταματήσει η εισροή ψήφων προς το μέρος του!
«Δεν θα ανεχτούμε και δεν θα ανεχτούμε πολιτική βία κανενός είδους, ειδικά μια απεχθή περιγραφή αυτού του μεγέθους», είπε κατά τα άλλα!
«Και θέλω να διαβεβαιώσω εσάς και τον αμερικανικό λαό ότι οι άνδρες και οι γυναίκες του FBI θα συνεχίσουν να εργάζονται ακούραστα για να καταλάβουν τι συνέβη».
Ο ισχυρισμός του Ρέι έρχεται μια ημέρα μετά την παραίτηση της διευθύντριας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, Κίμπερλι Τσιτλ, εν μέσω ευρείας κριτικής σχετικά με τα πρωτόκολλα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν για τη συγκέντρωση του Τραμπ.
FBI Director Christopher Wray: “With respect to former president Trump, there’s some question about whether or not it’s a bullet or shrapnel that hit his ear.” pic.twitter.com/3TNjLZp4S1
— Republicans against Trump (@RpsAgainstTrump) July 25, 2024
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανοικτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή – Οι έμποροι ελπίζουν οι γιορτές να λειτουργήσουν «διορθωτικά»
- Ξαφνικό μπλακ άουτ βύθισε στο σκοτάδι πάνω από 130χιλ. Αμερικανούς
- Οι ΗΠΑ κατάσχουν δεξαμενόπλοιο της Βενεζουέλας, που καταγγέλλει «κλοπή», vid
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Δεκεμβρίου
- Μέχρι και ο Μασκ “τα έχασε”: Χορευτές – Ρομπότ συνόδευσαν Κινέζο τραγουδιστή! vid
- Ο σπουδαίος Τζόκοβιτς αποθέωσε τον Ραφαήλ Παγώνη – Τι του ζήτησε να θυμάται! vid
- «Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» σε… κρυπτονομίσματα: Πού κάνουν την αρχή
- Η χώρα που η Δύση ήθελε μανιωδώς να ελέγχει, δείχνει να ακολουθεί άλλο μονοπάτι
- Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν 26χρονο από τη Σενεγάλη που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς, vid
- Αυτό που εμφανίστηκε πάνω από το Κίεβο ξεσήκωσε πολλές συζητήσεις, vid









