«ΒΟΜΒΑ» για τα ανοιχτά σύνορα των ΗΠΑ έσκασε μέχρι την… Ελλάδα – Τι ακριβώς συμβαίνει

Διαβάστε…

Ιρανός υπήκοος που εισήλθε παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες από τα ανοιχτά νότια σύνορα έδωσε μια τρομερή προειδοποίηση σχετικά με το μέλλον της εθνικής ασφάλειας της Αμερικής σε περίπτωση που ξεκινήσει πόλεμος με την Κίνα ή το Ιράν.

Ο Ιρανός υπήκοος είπε στον δημοσιογράφο Μπεν Μπέργκκουαμ στην Τζακούμπα της Καλιφόρνια ότι οι τρομοκρατικοί πυρήνες έχουν ήδη εκμεταλλευτεί τα σύνορα που κατέρρευσαν και έχουν τοποθετηθεί για επιθέσεις σε περίπτωση που ξεσπάσει σύγκρουση με την Κίνα ή το Ιράν. ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΓΕΙΤΟΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;;; ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΚΡΙΣΗΣ;;;

“Εάν συμβεί ένα περιστατικό, τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι;” ρώτησε ο άντρας καθώς έδειξε τους πολλούς άλλους παράνομους αλλοδαπούς γύρω του.

Ο Ιρανός υπήκοος περιέγραψε την διαδρομή ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ που ακολούθησε για να φτάσει στα νότια σύνορα των ΗΠΑ και είπε ότι τρομοκράτες είναι πιθανό να χρησιμοποιούν παρόμοια διαδρομή.

«Πήγα στην Τουρκία, από την Τουρκία στο Μεξικό, από το Μεξικό στις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε.

«Τι θα εμπόδιζε έναν τρομοκράτη να κάνει το ίδιο πράγμα;» αναρωτήθηκε ο Μπέργκκουαμ.

“Τίποτα. Ακριβώς. Τίποτα», είπε ο άντρας.

Ο άνδρας συνέχισε λέγοντας ότι ο Τζο Μπάιντεν αποτελεί σαφή και υπαρκτό κίνδυνο όχι μόνο για τις ΗΠΑ, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο λόγω των καταστροφικών πληθωριστικών πολιτικών δαπανών του που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν μια παγκόσμια ύφεση.

«Αν πέσουν οι ΗΠΑ, πέφτουν όλοι», τόνισε.

Αυτό συνέβη λίγες μόλις ημέρες αφότου ένας Ιρανός υπήκοος με δεσμούς με την τρομοκρατία συνελήφθη να διασχίζει τις ΗΠΑ στα βόρεια σύνορα σε λιμάνι εισόδου στους καταρράκτες του Νιαγάρα.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί