ΒΙNΤΕΟ «ΒΟΜΒΑ» με Αρέστοβιτς: «Οι Ουκρανοί είναι ΗΛΙΘΙΟΙ» – Αν παιχτεί στα κανάλια θα ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ

Αυτόν επικαλούνται τα ελληνικά ΜΜΕ!!! ΡΕΖΙΛΙ!!! Μόνο στο ΕΛ το βίντεο…

Αυτός ο απερίγραπτος άνθρωπος, για τον οποίο υπάρχουν βίντεο για σοδομισμό και πολλά άλλα, είναι σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας Ζελένσκυ, επικεφαλής της προπαγανδιστικής μηχανής (που σε άλλο βίντεο λέει ο ίδιος πρέπει να παράγει ψέματα, γιατί αν πει αλήθεια, θα γκρεμιστεί το σύμπαν), από την οποία “κρέμεται” η δυτική “ενημέρωση”.

Σε αυτό το βίντεο που θα δείτε μιλάει για τον ίδιο του τον λαό λες και είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ενά παραδέχεται πως αν πάρουν οι Ουκρανοί στα χέρια τους την εξουσία, θα φύγει τρέχοντας!!!

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ξέρετε ούτε κι οι ουκρανικές αρχές λειτουργούν σωστά. Μισούν τον λαό. Πιστέψτε με. Τους μισούν και δεν τους θεωρούν ανθρώπους, και έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν αυτό.

Ο ουκρανικός λαός, οι ακτιβιστές, οι κοινωνικές ακτιβιστές, όλοι εκείνοι οι επιχειρηματίες, όλοι εκείνοι οι φλογεροί πατριώτες είναι όλοι ηλίθιοι, αμόρφωτοι, άμυαλοι, συναισθηματικοί, ελεγχόμενοι, πτωχοί τω πνεύματι, αλλά παρ’ όλ’ αυτά ανθρώπινα όντα.

Δόξα τω Θεώ που αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν αυτή την ισχύ. Αν ο λαός αναλάβει την εξουσία, θα φύγω τρέχοντας από αυτή την χώρα».

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί