• Αρχική
  • Άρθρα
  • Βίντεο Ντοκουμέντο: Η στιγμή της εκτέλεσης του αποκεφαλιστή στο Παρίσι

Βίντεο Ντοκουμέντο: Η στιγμή της εκτέλεσης του αποκεφαλιστή στο Παρίσι

2020-10-17_080425
Ένοπλος 18χρονος τρομοκράτης φέρεται να φώναξε «Allahu Akbar» πριν επιτεθεί στον δάσκαλο με ένα μαχαίρι σε ένα προάστιο του Παρισιού… μέρα μεσημέρι την Παρασκευή


Πλάνα που μεταφορτώθηκαν στο διαδίκτυο καταγράφουν τη στιγμή που ο Τσετσένος ένοπλος, 18 ετών, πυροβολήθηκε από τη γαλλική Αστυνομία σε προάστιο του Παρισιού, ύστερα από τον αποκεφαλισμό ενός Γάλλου καθηγητή που «παρουσίασε τα κινούμενα σχέδια του προφήτη Μωάμεθ κατά τη διάρκεια του μαθήματος για την ελευθερία»

Ο τρόμος επέστρεψε στο Παρίσι, καθώς ένας έφηβος αποκεφάλισε έναν καθηγητή σε βόρειο προάστιο της γαλλικής πρωτεύουσας, επειδή παρουσίασε πορτρέτα του Μωάμεθ. Η επίθεση έλαβε χώρα στο Conflans-Saint-Honorine, 25 μίλια από το κέντρο της πόλης.

Στο βίντεο, άνδρες της Αστυνομίας έχουν εντοπίσει τον νεαρό σε έναν δρόμο μιας ήσυχης όπως φαίνεται από τα πλάνα γειτονιάς και ύστερα από κάποια δευτερόλεπτα με φωνές και παραινέσεις στον νεαρό να παραδοθεί, ακούγονται τουλάχιστον 10 πυροβολισμοί.

Ο 18χρονος φέρεται να φώναξε «Allahu Akbar» πριν επιτεθεί στον δάσκαλο με ένα μαχαίρι σε ένα προάστιο του Παρισιού… μέρα μεσημέρι την Παρασκευή.

Το θύμα του ήταν ένας 47χρονος δάσκαλος ιστορίας Γυμνασίου που ονομαζόταν Samuel P. Τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός ανηλίκου, συνελήφθησαν σε σχέση με το περιστατικό, δήλωσε δικαστική πηγή στο AFP νωρίς το Σάββατο. Ολες οι συλλήψεις σχετίζονται με τον επιτιθέμενο, πρόσθεσε η πηγή.

ethnos/ photo video screenshot