ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από βομβαρδισμό περιοχής της Ρωσίας! Από οβίδες κινδύνευσε Ουκρανός Υπουργός

Πληθαίνουν τα "ξώφαλτσα" χτυπήματα.

Δύο οβίδες εξερράγησαν στην περιοχή Ροστόφ της Ρωσίας, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.


Το τμήμα συνόρων της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) επιβεβαίωσε ότι δύο οβίδες έπεσαν στο έδαφος της ρωσικής περιοχής Ροστόφ το Σάββατο.


Η FSB δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο που καταγράφει τα αποτελέσματα του πλήγματος.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο (τουλάχιστον) οβίδες που έσκασαν σε ρωσική περιοχή προέρχονταν όχι μόνο από ουκρανικό έδαφος αλλά και από τις δυνάμεις ασφαλείας του Κιέβου

Από…τύχη γλίτωσε Ουκρανός Υπουργός

Οβίδες όλμου έπεσαν σήμερα κοντά στο σημείο όπου βρισκόταν ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Ντένις Μοναστίρσκι, ο οποίος πραγματοποιούσε περιοδεία στη γραμμή του μετώπου, στα ανατολικά της χώρας, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου.


Το επεισόδιο αυτό, από το οποίο δεν τραυματίστηκε κανείς, σημειώθηκε κοντά στο χωριό Νοβολουγκάνσκε, στην περιοχή του Ντονέτσκ, στη γραμμή του μετώπου με τους φιλορώσους αυτονομιστές, όπου ο υπουργός πραγματοποιούσε περιοδεία, συνοδευόμενος από Ουκρανούς βουλευτές.


Οι οβίδες εξερράγησαν τη στιγμή που ο Μοναστίρσκι έφευγε από τις τάφρους που χωρίζουν τις ουκρανικές δυνάμεις από τους αυτονομιστές, αφού προηγουμένως παραχώρησε συνέντευξη στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.


Οι δημοσιογράφοι και οι αξιωματούχοι αποχώρησαν λίγο μετά.

«Όλο το βράδυ πυροβολισμοί»

Στο μεταξύ συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των πρώτων ορδών προσφύγων από το Ντόνετσκ και το Ντονμπάς που εγκαταστάθηκαν σε έναν από τους πρόχειρους καταυλισμούς με σκηνές στο Ροστόφ της Ρωσίας:

(φωτο:screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί