ΒΙΝΤΕΟ-μήνυμα στον Πούτιν: «Θα επαναληφθεί η ιστορία 100 χρόνια μετά;;;»

Η Βουλγάρα δημοσιογράφος που αποκάλυψε έγγραφα για την αμερικανική χρηματοδότηση βιολογικών όπλων απευθύνεται στον Ρώσο πρόεδρο...

Η Dilyana Gaytandzhieva είναι μια Βουλγάρα δημοσιογράφος που κυκλοφόρησε ένα ερευνητικό υλικό με τίτλο “Τα βιολογικά όπλα του Πενταγώνου των ΗΠΑ”!!!

Η Βουλγάρα ερευνήτρια δημοσιογράφος Dilyana Gaytandzhieva, η οποία απολύθηκε  από την εφημερίδα The Bulgarian Trud Daily το 2017 μετά την δημοσίευση ενός άρθρου σχετικά με μυστικές προμήθειες όπλων σε τρομοκρατικές ομάδες στην Συρία από την CIA,  αποκάλυψε ότι η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ουκρανία είχε αφαιρέσει όλα τα έγγραφα που έδειχναν πως χρηματοδότησε τα ΒΙΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ στην Ουκρανία – ΕΔΩ το άρθρο του ΕΛ.

Σε νέα της παρέμβαση απευθύνει μήνυμα στον πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, το οποίο αξίζει να δείτε…

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Το μήνυμά μου στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ονομάζομαι Dilyana Gaytandzhieva. Είμαι μια Βουλγάρα

Τα τελευταία χρόνια διερεύνησα 350 διπλωματικές πτήσεις για μεταφορά όπλων σε τρομοκράτες στην Συρία, το Ιράκ, την Υεμένη και την Αφρική.

Πριν 4 χρόνια, δημοσίευσα ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με χρηματοδοτούμενα από το Πεντάγωνο βιολογικά εργαστήρια σε 25 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη, συμπεριλαμβάνοντας έγγραφα για τις μελέτες του Πενταγώνου πάνω στους κορονοϊούς στο κέντρο Lugar στην Γεωργία που χρονολογούνταν ήδη από το 2014»

Δείτε τι λέει η Βουλγάρα δημοσιογράφο στον Πούτιν για τον πολιτικό του περίγυρο, τον διπλό, σύμφωνα με την ίδια, ρόλο της Σερβίας, την Βουλγαρία, τον Καντίροφ αλλά και για την πιθανότητα νέου παγκοσμίου πολέμου:

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί