• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ξεκινά ΕΠΙΣΗΜΑ η μάχη! Τραμπ: «Εμένα ή την οχλοκρατία», «ΒΟΜΒΑ» για Μπάιντεν (vid)

Ξεκινά ΕΠΙΣΗΜΑ η μάχη! Τραμπ: «Εμένα ή την οχλοκρατία», «ΒΟΜΒΑ» για Μπάιντεν (vid)

tramp_xrisma
Οι διεθνιστές του Σόρος αρνούνται την απευθείας αντιπαράθεση…

Υποψήφιος και επίσημα στις επικείμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές είναι ο επικεφαλής της αμερικανικής Εθνικής Δεξιάς, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος, την Πέμπτη (27/08, τοπική ώρα), αποδέχθηκε το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και έτσι, στις 3 Νοεμβρίου και θα διεκδικήσει ακόμα μια θητεία στον Λευκό Οίκο.

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ είπε στο πλαίσιο του Εθνικού Συνεδρίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος:

«Αποδέχομαι την υποψηφιότητα για την Προεδρία των ΗΠΑ με τον βαθύτερο σεβασμό».

Μάλιστα ο Τραμπ χρησιμοποίησε τον Λευκό Οίκο, την έδρα του προέδρου των ΗΠΑ, για να αποδεχτεί το χρίσμα, κάτι που δεν συνηθίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά των αριστερόστροφων διεθνιστών του Τζορτζ Σόρος, του Ομπάμα και της Χίλαρι Κλίντον, την Προεδρία θα διεκδικήσει ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Τραμπ εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον του Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντάς τον «καταστροφέα της αμερικανικής σπουδαιότητας».

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε χθες Πέμπτη ότι θα σταθεί στο πλευρό των δυνάμεων επιβολής του νόμου στην χώρα του και κατηγόρησε τον Δημοκρατικό αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν ότι σκοπεύει να εξαπολύσει «επίθεση εναντίον της δημόσιας ασφάλειας».

«Κανένας δεν θα είναι ασφαλής στην Αμερική του Μπάιντεν», υποστήριξε ο Τραμπ στην ομιλία του στο εθνικό συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, στηλιτεύοντας την πρόθεση των Δημοκρατικών να μειώσουν τις δαπάνες για την αστυνόμευση.

«Πρέπει να δώσουμε στις δυνάμεις επιβολής του νόμου, στην αστυνομία μας, τη δύναμή τους πίσω», είπε ο Τραμπ, λέγοντας πως οι αστυνομικοί πλέον «φοβούνται να αναλάβουν δράση» και προσθέτοντας ότι «δεν μπορούμε ποτέ να επιτρέψουμε την οχλοκρατία». Καταδίκασε δε τις λεηλασίες των αριστεριστών κουκουλοφόρων και των συμμοριτών.

«Για 47 χρόνια, ο Τζο Μπάιντεν πήρε τις δωρεές των εργαζομένων, τους έδωσε αγκαλιές και ακόμα και φιλιά και τους είπε ότι ένιωσε τον πόνο τους και, στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ουάσινγκτον και ψήφισε να στείλει τις δουλειές τους στην Κίνα και σε πολλά άλλα μακρινά εδάφη. […] Ο Τζο Μπάιντεν πέρασε ολόκληρη την καριέρα του αναθέτοντας στο εξωτερικό τα όνειρά τους και τα όνειρα των Αμερικανών εργατών».

Την ίδια ώρα σαν «βόμβα» έσκασε η προτροπή της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Νάνσι Πελόζι, η οποία ζητά να μην γίνουν προεκλογικά debates, ενισχύοντας τις ανησυχίες πως ο Τζο Μπαίντεν δεν είναι νοητικά σε θέση να αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ, πόσο μάλλον να κυβερνήσει την Αμερική.

Δείτε: