Βάζουν μπροστά τον ιό για την Ρωσία – Πότε κρίνονται όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία...

«Τα χειρότερα έπονται» στις χώρες που μαστίζονται από συρράξεις, προειδοποίησε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επαναλαμβάνοντας την έκκληση για την εφαρμογή εκεχειρίας παγκοσμίως, που θα βοηθούσε στον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

«Υπάρχει μια ευκαιρία για ειρήνη, όμως απέχουμε πολύ. Η ανάγκη είναι επείγουσα. Η καταιγίδα του Covid-19 σαρώνει τώρα όλα τα θέατρα συγκρούσεων» συμπλήρωσε, παρουσιάζοντας την έκθεση για την πρόοδο που επιτεύχθηκε μετά την έκκληση που απηύθυνε στις 23 Μαρτίου.

«Ο ιός έχει δείξει σε ποιο βαθμό μπορεί να διασχίσει ταχέως τα σύνορα, να καταστρέψει χώρες και να διαλύσει ζωές. Τα χειρότερα έπονται» υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΟΗΕ.

Είναι σαφές πως οι διεθνιστές του ΟΗΕ θέλουν, με αφορμή τον ιό, να προωθήσουν σχέδια παγκόσμιας ειρήνης στον πλανήτη. Μια «ειρήνη» με κυρίαρχους τους αριστερόστροφους διεθνιστές της Δύσης (Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση κ.α.), με στόχο να φθαρεί η Ρωσία του Πούτιν και να εγκαταλείψει την εξουσία ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει βάλει την Αμερική σε δεξιά σφαίρα επιρροής.

Πολλά θα κριθούν στις αμερικανικές εκλογές του Φθινοπώρου. Αν ο Ντόναλντ Τραμπ χάσει την εξουσία, τότε δεν αποκλείεται ο πλανήτης να οδηγηθεί σε παγκόσμια σύρραξη, καθώς στην παρούσα φάση, ο Πούτιν νιώθει ασφαλής με τον ιδεολογικοπολιτικό σύμμαχο Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Σε διαφορετική περίπτωση, η «Αρκούδα» θα νιώσει απειλή και ενδεχομένως αντιδράσει.

ΦΩΤΟ screenshot

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί